Новорічна пробіжка у Чернівцях – з подарунками, гостями з Києва, катанням (фото)

0

Чернівецькій любителі оздоровчого бігу та пропагандисти здорового способу життя традиційно вже за декілька годин до Нового року сходяться на новорічну пробіжку з сюрпризами.

 

Цього разу на це дійство підтягнулись навіть гості з Києва – учасниця найдовшої естафети Європою Наталія Мартіашвілі («SPORT for PEACE») і Тамара Нижник (НСК «Олімпійський»).

Після пробіжки на стадіоні «Буковина», як і було проанонсовано, всі охочі мали можливість покататися безкоштовно на «Льодовому майданчику», власник якого Павло Польовий на честь свята презентував і прокат ковзанів (спасибі!). Також «планово» серед учасників новорічної пробіжки були розіграні декілька футболок, «тематичних» кружок, календарів, блокнотів від центру «Спорт для всіх» та спортклубу «Гешко».

Також учасників пробіжки Олександр Білоус (екс-футболіст «Буковини», який тепер грає у німецькій Ландеслізі) та Павло польовий пригостили чаєм і солодким.

У цьому пропагандистському заході взяли участь і «рядові» любителі бігу, і знані спортсмени-каратисти з СК «Лідер», і супер-універсал – майстер спорту на дистанціях від 1500 м до марафону Ігор Сурла (учасник АТО, нині перебуває у відпустці вдома), і представники баскетбольного клубу «Ірбіс» на чолі з тренером Геннадієм Водовозом, федерації плавання на чолі з Олегом Писаренком і т.д.

Минулого року відбулась і 1-січнева пробіжка. Цього разу її вирішили провести, як кажуть, за бажанням, тобто якщо будуть охочі та відповідні ініціативи.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (для перегляду натиснути на фото):

161231-probizhka-chernivtsi-1-sportbuk-com-28

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (нічна пробіжка Чернівцями)

161231-probizhka-nich-chernivtsi-sportbuk-com-15

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.