Шукаємо «Льодову Попелюшку», яка отримає ковзани і кататиметься безкоштовно

0

Новий сюрприз від «Льодового майданчика» (Павло Польовий) та обласного центру «Спорт для всіх», які продовжують заохочувати чернівчан до оздоровчих пробіжок та здорового способу життя.

 

Після наступної колективної оздоровчої пробіжки на стадіоні «Буковина», 26.11.16, крім того, що всі учасники традиційно зможуть годину безкоштовно покататися на «Льодовому майданчику» (сплативши лише за прокат ковзанів), одна з дівчат отримає у подарунок від Павла Польового ще й ковзани і, відповідно, зможе надалі після колективних пробіжок кататися не просто безкоштовно, а й без потреби сплачувати за прокат ковзанів;)

Ковзани будуть «розіграні» за прикладом відомої казки про «Попелюшку» – тобто дістануться першій з дівчат (жінок), якій вони підійдуть. Міряти ковзани претендентки на цей презент будуть в порядку реєстрації для участі у суботній пробіжці 26.11.16. Виявити бажання «побігати з сюрпризом» можна тут, у коментарях, або на сторінці SportBuk.com на Facebook – у коментарях під відповідним матеріалом.

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

lyoodoviy-maydanchyk-kovzany-sportbuk-com-5-gloria

***

Завдяки «Льодовому майданчику» пробіжка – з подвійним ефектом (фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.