«Буковина» у снігопад зіграла два матчі поспіль (відео, фото)

0

У вівторок, 29.11.16, «Буковина», яка збирається на «зимові канікули», зіграла товариський матч в форматі 1+1.

 

Грали підопічні Сергія Шищенка у міні-футбол на майданчику з штучним покриттям комплексу «Маленький Париж». Протидіяла головній футбольній команді краю напіваматорська  «Вікторія» (колишня команда «Обнова Єврошоп»), яку називають серед головних претендентів на призові місця у чемпіонаті області з міні-футболу. «Напіваматорська», тому що у складі «Вікторії» грають і колишні футболісти «Буковини», і екс-гравці першолігового футзального «Меркурія».

Велику частину цього товариського матчу «накрив снігопад». Але зіграти погода таки не завадила.

«Буковина» більше володіла м’ячем і ініціативою, хоча і «Вікторія», як кажуть, «кусалась». Результативнішими були підопічні Сергія Шищенка. По ходу зустрічі вони вели 3:0 (Ігор Бойчук, Роман Дорош, Андрій Шишигін). І все ж інтригу було відроджено. «Вікторія» спочатку відіграла один м’яч, а ближче до фінального свистка скоротила відставання до мінімуму. Граючи з 5-м польовим гравцем (замість воротаря), колишня команда «Обнова Єврошоп» намагалась зачепитися за нічию. Могла і забити, могла і пропустити. Проте матч завершився з рахунком 3:2.

Одразу після закінчення цього товариського поєдинку (2х25 хв.) команди, за взаємною згодою, зіграли ще один коротший матч (1 тайм), який завершився унічию 0:0. У цій частині протистояння м’ячем більше володіла «Вікторія». І з 5-м польовим гравцем вона грала. Суперники обмінялися ударами в стійку воріт, нереалізованими моментами. І, як кажуть, розійшлися з миром.

У ролі арбітра був помічник головного тренера «Буковини» Сергія Шищенка і вже й телеведучий телеканалу «Чернівці» Григорій Чурілов.

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

161129-bukovyna-euroshop-sportbuk-com-13-veretenko

***

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.