Баскетбол: Другий тур І ліги розпочався для чернівецьких команд не дуже вдало

4

У 2 турі першолігової першості України з баскетболу чинний бронзовий призер минулого чемпіонату БК «Чернівці-Буковина-Starlife» приймає гостей з Калуша Івано-Франківської області, а друга, юна, чернівецька команда «здає екзамен» у Кам’янці-Подільському.

 

БК «Чернівці-Буковина-Starlife», як повідомив SportBuk.com Андрій КАЛИНКА, у драматичній боротьбі першу гру спареного туру 5.11.16 програв 5 очок гостям з Франківщини. Присутні вболівальники зазначають, що напруга була настільки високою, що ледь до потасовок не доходило.

Тим часом резервісти головної баскетбольної команди краю прогнозовано поступились у Кам’янці-Подільському місцевому БК «Ді Ді Бао» на чолі з бронзовим призером чемпіонату світу зі стрітболу Дмитром Неволіним. Зазначимо, що юні підопічні Геннадія Водовоза зуміли набрати 60 очок, що є доволі непоганим результатом, якщо бути реалістами і розуміти, що «Ді Ді Бао» суттєво потужніша команда, яка веде боротьбу за нагороди І ліги.

Повторні поєдинки – у неділю, 6.11.16.

5.11.16. БК «Ді Ді Бао» (Кам’янець-Подільський) – БК «Чернівці-Starlife-2» – 106:60 (21:9, 30:13, 26:26, 28:12)

БК «Чернівці-Starlife-2»: 5 Фреш-Стаханов (9), 7 Олег Побережник, 8 Альберт Білоусов (7), 9 Артем Сімака (2), 10 Богдан Писанчин (24), 11Артем Соболенко (2), 13 Олег Вівчарик (5), 14 Олег Бойчук, 15 Роман Яремій (11). Головний тренер – Геннадій Водовоз.

6.11.16. БК «Ді Ді Бао» (Кам’янець-Подільський) – БК «Чернівці-Starlife-2» – 103:69 (34:12, 18:13, 32:26, 19:18)

SportBuk.com

fbu-logo

 

 

 

 

 

Баскетбол: У топ-4 І ліги 2015/16 чернівчани програли лише майбутнім чемпіонам

 

4 Comments
  1. Андрій Калинка says

    Вчора я б на місці одного із суддів вліпив би 2 дискваліфікуючих фоли тренерам обох команд, а саме Вячеславу Васильовичу Гавлюку(тренер БК«Чернівці-Буковина-Starlife») і Олегу Пелеху(тренеру БК “Калуш”, який сидів на місці для вболівальників)! А також звернувся б у Федерацію Баскетболу України з вимогою проводити всі домашні зустрічі для БК«Чернівці-Буковина-Starlife» і БК”Калуш” за як то кажуть “пустих трибун” без глядачів на протязі року…розумію що в кінцевому випадку програли б ми вболівальники які б залишились в своїх містах без нашого любимого баскетболу!!! Я вважаю року як раз би вистачило для переосмислення всіх морально-етичних норм поведінки не тільки як спортсменам, тренерам а й просто звичайним людям!!!…шановні вчора ж прийшли діти і все бачили і чули що ви вчора собі дозволяли висловлювати під час гри!!!

  2. Андрій Калинка says

    Дуже порадували мене молоді вихованці Геннадія Вікторовича Водовоза(головний тренер БК”Чернівці-Starlife-2″) у яких видно прогрес як то кажуть “не по дням а по часам”!!!…да вони програли високим і масивним дядькам в 46 очок, але їх участь в 1 лізі це є додаткові ігри в яких можна більш краще підготуватися як тактично і фізично для головного для них турніру Всеукраїнської Юнацької Баскетбольної Ліги!!!

  3. Аж тренери поводилися теж некоректно?..:(

    1. Андрій Калинка says

      Не то що некоректно а й дуже некоректно і неадекватно поводились тренери!!! (((

Leave A Reply

Your email address will not be published.