Меморіал Гусіна 2016 у Путилі виграла ветеранська збірна України (фото)

0

Прекрасним дводенним футбольним турніром у двох номінаціях вшанували у Путилі пам’ять зіркового футболіста Андрія Гусіна, який має коріння у цьому гірському райцентрі Буковини.

 

Звісно, головною «родзинкою» третього за ліком Меморіалу Гусіна став приїзд ветеранської збірної України. Ця зіркова збірна вперше гостювала у Путилі, зупинилися у популярному місцевому Еко-курорті «Хутір Тихий», де уславленим ветеранам настільки сподобалось, що жартома просили перенести початок змагань бодай на пару годин, щоби пролонгувати це задоволення:)

Але відпочинок відпочинком, а на футбольному полі ветеранська збірна України продемонструвала, що «ще є порох в порохівницях» – саме зіркові гості здобули головний трофей!

Організатори: Чернівецька обласна федерація футболу, Путильська районна федерація футболу.

Офіційний партнер змагань: Еко-курорт «Хутір Тихий»
Підтримка: ФФУ, Путильська РДА, Путильська райрада.

Пропонуємо до вашої уваги звіт про турнір від putyla.bukoda.gov.ua:

Протягом 15 та 16 жовтня на стадіоні «Карпати» селища Путила проходив ІІІ-й Меморіальний Турнір з футболу, присвячений пам’яті видатного футболіста Андрія Гусіна. На урочистості, присвячені відкриттю меморіалу з футболу пам’яті Андрія Гусіна завітали голова райдержадміністрації Микола Савчук, перший заступник голови райдержадміністрації Михайло Ямницький, голова районної ради Микола Шевчук народний депутат України Іван Рибак, віце-президент ФФУ, голова Чернівецької обласної федерації футболу Василь Орлецький. Захід пройшов за безпосередньої участі родини Андрія Гусіна. Серед почесних гостей були батько – Леонід Гусін, мати – Валентина Гусіна, бабуся та тітки Світлана і Ніна.

Як інформують у відділі освіти, молоді та спорту, 15 жовтня, на футбольному полі селища зустрілись команди ФК «Путила», ДЮСШ-1-Освіта» (м.Чернівці) та ФК «Банилів», до складу яких ввійшли юнаки 2002-2003 років народження. За результатами проведених ігор 1 місце виборола команда ФК «Путила», 2 місце  – «ДЮСШ-1-Освіта» (м. Чернівці), 3 місце зайняли футболісти ФК «Банилів». За результатами видовищних змагань кращими гравцями стали: воротар – Юрій Генцар (ФК «Путила»), захисник – Артур Гуцул («ДЮСШ -1-Освіта», Чернівці), півзахисник – Іван  Кузик (ФК «Банилів»), нападаючий – Євген Хомецький («ДЮСШ-1-Освіта», м. Чернівці) та кращий гравець – Святослав Ігнатюк.

Вже наступного дня, 16 жовтня, незважаючи на зливовий дощ, відбувся турнір за участю ветеранської збірної України та ФК «Путила» і ВФК «Буковинська Надія» («Зарінок»).

В напруженій боротьбі між командами Кубок Андрія Гусіна перемогу виборола ветеранська збірна України.

Вітаючи переможців, керівник виконавчої влади району Микола Савчук зауважив: – Сьогодні справді історичний день, хоч і прикра подія, зібрала нас тут, але ми маємо чим гордитись, адже Андрій був нашою гордістю нашим земляком, тому мені хочеться подякувати батькам за те, що виховали такого сина, гравцям національної збірної України за те,що  порадували нас своєю грою, та всім хто незважаючи на проливний дощ прийшов сьогодні сюди. Всім бажаю добра, здоров’я, щоб був  достаток у Ваших сім’ях та мир в нашій державі».

Насамкінець голова райдержадміністрації разом з народним депутатом України Іваном Рибаком та головою обласної федерації футболу Василем Орлецьким вручили переможцям турніру команді ветеранів Київського «Динамо» Кубок ІІІ Меморіального Турніру з футболу.  Також за чудову та видовищну гру золотими, срібними та бронзовими медалями та статуетками відзначено кращих гравців за номінаціями “Кращий воротар Турніру”, “Кращий  захисник Турніру”, “Кращий півзахисник Турніру”,”Кращий нападаючий Турніру”, “Кращий гравець Турніру”.

До організації проведення третього за ліком турніру долучились Федерація футболу України, Чернівецька обласна федерація футболу разом з рідними видатного українського футболіста.

Довідково: Проведення Меморіального Турніру з футболу, присвяченого пам’яті видатного футболіста Андрія Гусіна в Путилі започатковано 2014 року. Саме тут, в сім’ї Нікітіних, народилася та виросла мама Андрія – Валентина Василівна Гусіна (Нікітіна). Майбутній зірковий футболіст у бабусі в Путила провів частину дитинства, будучи дорослим приїздив сюди до родичів на гостини.

Фото: ФФУ, Сергій ЗАДОРОЖНЯК (для перегляду натиснути на фото):

Турнир памяти Андрея Гусина
Турнир памяти Андрея Гусина

***

Футбол: На ІІ Меморіалі Гусіна ніхто не програв, але Кубок здобув «Зарінок» (фото)

***

Фото: І Меморіал Андрія Гусіна виграли його буковинські земляки

***

Загинув зірковий футболіст з буковинськими коріннями Андрій Гусін… (відео)

***

Ексклюзив. Андрій Гусін: Проведений час в Путилі вплинув на моє футбольне майбутнє

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.