Футболку першої збірної Шеви можна придбати на благодійному аукціоні!

0

Ще трішки зусиль треба докласти, аби врятувати маленьку буковиночку Янусю, яка бореться з важкою хворобою. Кошти різними способами збирає Благодійна організація «Майбутнє України» (Марта Левченко). З цією ж метою благодійно продали «цікаві» номери перед «Буковинською милею». Тепер виставили ще один цікавий спортивний лот – футболу з автографами збірної України з футболу. Це стало можливо завдяки волонтеру з Києва (Наталя Котлярова).

Отож, увага!!! Хто хоче отримати історичну футболку з усіма підписами команди ПЕРШОЇ ЗБІРНОЇ АНДРІЯ ШЕВЧЕНКА! Абсолютна вся збірна України з футболу підписалася на ігровій футболці  задля того, щоб маленька Яночка, трирічна дитина вижила, і довела вітчизняним лікарям, що за онкохворих дітей варто боротися, бо дитячий рак виліковний!

Яна почала стрімко одужувати! Зникли майже всі метастази!!! Вся Україна об’єднавшись зібрала 161008-futbolka-zbirna-copyпонад 85 тисяч доларів, та оплатила всі курси хімії! Залишилася тільки пересадка кісткового мозку! І купивши цю футболку ТИ ДАЄШ ШАНС НА ЖИТТЯ СОТНЯМ І ТИСЯЧАМ ОНКОХВОРИХ ДІТЕЙ В УКРАЇНІ, ДІТЕЙ, В ЯКИХ НЕ ВІРЯТЬ!!!
Пропонуй ставку в коментарі! Купи унікальну футболку І ТИ МАТИМЕШ згадку на Все життя, що завдяки тобі вижила і радіє життю маленька Яночка Дяківнич, якої вже могло б не бути!
ПРОСИМО МАКСТМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!
Дякуємо футболістам за підтримку Яночки та доброту!
0502436971 Марта Левченко
ЯНУСЯ РЕКВІЗИТИ

Приват банк Карта 5457 0822 8184 5714 Левченко Марта
PayPal: для Янусі
Kidsfutureukraine@gmail.com

Взяти участь в аукціоні можна на Facebook тут:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.