Віце-чемпіон світу відкрив секрети успіхів у чернівецькому парку (відео, фото)

0

Незвичними стали колективні оздоровчі заняття та пробіжка на трасі «vitaparcours» (фітнес-маршрут) у парку «Жовтневий» у суботу, 10.09.16, адже почесним гостем був титулований боксер – заслужений майстер спорту, срібний призер чемпіонату світу, бронзовий призер Ігор Доброї Волі, володар Кубку Європи Володимир Колесник, який тепер очолює управління молоді та спорту Коломийської міської ради.

 

Нагадаємо, що Перший Буковинський Вітапаркур офіційно відкрили у парку «Жовтневий» 27.08.16 з ініціативи та зусиллями чернівецького жіночого клубу «Сороптиміст» та їх друзів і партнерів. Від клубу «Сороптиміст» Володимиру Колеснику презентували спеціальну кружку – на знак вдячності за підтримку проекту.

Зірковий боксер, у свою чергу, подякував ентузіастам, які зуміли реалізувати цей проект у Чернівцях і зазначив, що у Коломиї залюбки перейматимуть позитивний досвід сусідів. Також Володимир привітав присутніх з Днем фізичної культури і спорту. І побажав бути здоровими і спортивними, а юним боксерам з клубу «Колізей» та баскетболістам з БК «Ірбіс» – реалізувати себе у спорті і здійснити заповітні спортивні мрії. Серед присутніх були і студенти БДМУ з африканських країн.

Під час руху по станціях вітапаркуру Володимир Колесник, хоч і не був у спортивній формі, й сам показував присутнім, як слід виконувати ті чи інші вправи. Крім цього, він імпровізовано, «з подачі тренера БК «Колізей» Едуарда Погодіна, дав своєрідний майстер клас з боксу, продемонструвавши декілька своїх фірмових рухів, які дозволяли здобувати перемоги на змаганнях різного рівня. До цього майстер-класу залюбки приєднались, до речі, і юні баскетболісти.

Після колективних занять і почесних гостей, і всіх учасників пригостили чаєм у ресторані «Синій папуга», за що висловлюємо вдячність Василю Максимюку.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натиснути на фото)

160910-vitaparkur-chernivtsi-sportbuk-com-10-kolesnyk

***

***

У Чернівцях відкрили перший в Україні Вітапаркур (фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.