Увага! «Розшукується» новий голова буковинської федерації волейболу

1

Ця інформація до уваги любителів волейболу, які, можливо, самі хотіли би очолити обласну федерацію або, може, мають пропозиції щодо потенційних кандидатур на цю громадську посаду.

160824-voleybol-plyazh-2-M-sportbuk.com (121)-Teslytskiy-sam

Наразі формально головою Чернівецької обласної федерації волейболу є викладач факультету фізичної культури і здоров’я людини Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича Юрій Тесліцький, який не так давно пішов на цей крок, зокрема, аби офіційно зареєструвати осередок Федерації волейболу України. Виконавши цю місію, Юрій ініціював позачергову звітно-виборчу конференцію, на якій тепер буковинська волейбольна громада має вибрати голову обласної федерації. Ця конференція, як повідомив SportBuk.com інший викладач того ж факультету ЧНУ Іван Васкан, запланована на 20 жовтня. До слова, самого Васкана у волейбольних колах найчастіше називають головним претендентом на цю громадську посаду.

За довідками та з питань реєстрації кандидатів на посаду голови обласної федерації волейболу прохання звертатися за тел.: (099) 225-52-40 (Іван Георгійович).

SportBuk.com

Трохи «сексі» і нічний пляжний волейбол до Дня Незалежності 2016 (фото)

***

 

1 Comment
  1. Вболівальник says

    Пропоную кандидатуру Ленігевича Степана Васильовича! Прекрасна людина, до спорту не байдужа! І може допомогти вивести волейбол на новий рівень! Не пожалієте!

Leave A Reply

Your email address will not be published.