Футбол: 1 жовтня у Чернівцях грає збірна України

0

У суботу, 01 жовтня 2016 р., з нагоди святкування Дня міста Чернівці та відкриття представництва ГО «Всеукраїнське об’єднання «Українська футбольна асоціація медиків» в Чернівецькій області відбудеться матчева зустріч між збірною України серед медиків та збірною медиків Чернівецької області.

Серед запрошених, як повідомив SportBuk.com Віталій Смандич, – правління ГО «Всеукраїнське об’єднання161001-futbol «Українська футбольна асоціація медиків», представники Чернівецької обласної державної адміністрації, Чернівецької міської ради, Департаменту охорони здоров’я, управління сім’ї, молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації, управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради.

Програма урочистостей:
15:00 год. – вітальне слово з нагоди відкриття.
15:30 – 17:00 год.- товариська зустріч між збірною України серед медиків та збірною медиків Чернівецької області.
17:00 – 17:30 год. – нагородження учасників товариської зустрічі.

Місце проведення: фізкультурно-оздоровчий комплекс «Олімпія» (м.Чернівці, вул.Воробкевича,6).
Дата та час: 01.10.2016 о 15:00 год.
Метою діяльності асоціації є:
– розвиток і популяризація футболу серед працівників у галузі охорони здоров’я, підвищення його ролі у всебічному і гармонійному розвитку особи, зміцненні здоров’я, формуванні здорового способу життя;
– організація футбольних турнірів серед працівників галузі охорони здоров’я як в Україні так і за її межами.
– сприяння спорту в удосконаленні і підтримці національних і міжнародних зв’язків серед медичних працівників, реалізація соціальних проектів та покращення обміну медичним досвідом з іншими вітчизняними та іноземними медичними організаціями та асоціаціями.

Запрошуються представники ЗМІ, громадських організацій та всі зацікавлені.

Склад збірної медиків Чернівецької області:
Кейван Петро
Голубуцький Олег
Данило Михайло
Данило Дмитро
Буздуган Віталій
Гуцуляк Ігор
Бригар Адрій
Унгурян Андрій
Білокопитний Василь
Хащук Василь
Бамбуляк Андрій
Семенов Руслан
Мойсюк Сергій
Мойсюк Володимир
Смандич Віталій
Паушак Сергій
Андрієць Микола
Іринчин Андрій
Мажар Вадим

Історія діяльності ГО «Всеукраїнське об’єднання «Українська футбольна асоціація медиків»
Національна футбольна збірна України серед лікарів була створена у лютому 2013 року.
У квітні 2013 року команда прийняла участь у міжнародному турнірі на кубок імені Ромуальдаса Лаурінавічюса, що проходив у м. Вільнюс (Литва).
У липні 2013 року збірна лікарів України, вперше в історії, прийняла участь у Чемпіонаті світу з футболу серед лікарів у м. Будапешт (Угорщина), де зайняла почесне 6 місце серед 16 команд.
3 8 по 10 листопада 2013 року у Києві пройшов міжнародний футбольний товариський турнір серед лікарів «Кубок Співдружності лікарів – 2013». Серед учасників турніру збірні команди лікарів Республіки Білорусь, Литовської Республіки, Російської Федерації та України. Організаторами змагань виступили ГО «ВО «Українська футбольна асоціація медиків» спільно з Федерацією футболу України та Міністерством охорони здоров’я України.
9 березня 2014 року, в день, коли вся Україна святкувала 200-річчя від дня народження Кобзаря, у Києві на затишному стадіоні «Локомотив» відбувся футбольний матч Єдності українців. Представники лікарської професії з’їхались з усіх куточків нашої країни, щоб об’єднатись на зеленому газоні і закликати українців до єдності і висловити підтримку кримчанам.
У квітні 2014 року наша збірна вдруге поспіль стала переможцем міжнародного турніру “Кубку співдружності лікарів – 2014″, що пройшов на полях Республіки Білорусь.
У липні 2014 року Національна збірна України з футболу серед лікарів прийняла участь у XX Чемпіонаті світу з футболу серед лікарів, що відбувся у місті Натал, Бразилія, де зайняла 6 місце серед 16 команд, закріпивши за собою місце серед еліти світового лікарського футболу.
Вперше в Україні, 11-12 жовтня 2014 року у місті-курорті Хмільник відбувся I Чемпіонат України з мініфутболу серед лікарів. Змагання організовані ВО “Українська футбольна асоціація медиків”, вінницьким осередком ГО “ВО УФАМ” та під патронатом заступника в.о. міністра охорони здоров’я України Наталії Лісневської.Турнір зібрав найкращих представників лікарської спеціальності з Вінницької, Івано-Франківської, Рівненської, Херсонської, Хмельницької областей та міста Київ та відбувся під гаслом “За мир в Україні”.
З 28 лютого до 01 березня 2015 року, за підтримки Міністерства охорони здоров’я України та Департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської обласної державної адміністрації, пройшов Всеукраїнський лікарський турнір з міні-футболу «Кубок Карпат». У турнірі взяли участь команди лікарів Вінниці, Києва, Рівного, Хмельницька, Івано-Франківського національного медичного університету та збірні команди області та м. Івано-Франківська.
З 27 червня по 4 липня 2015 року збірна України прийняла участь у черговому Чемпіонаті світу серед лікарів, що проходив у м. Лонг Біч, Каліфорнія, США. Основна команда (гравці від 25 до 45 років) посіла 4 місце, команда Мастерс (гравці старші 45 років) стала Чемпіоном світу (Vogel Cup), здобувши перемогу у фіналі над збірною складеною з лікарів Росії і Угорщини з рахунком 4:3.
21-22 листопада 2015 року у Рівному пройшов III Чемпіонат України з футзалу серед медиків. За звання кращих у країні лікарів-футболістів змагалися 8 команд. Це збірні Києва, Житомира, Львова, Вінниці, Івано-Франківська, Хмельницького, Херсона та Рівного.
16-17 травня 2015 року на спорткомлексі ім. Богдана Маркевича у м. Винники (Львівська область) відбувся IV чемпіонат України з футболу серед лікарів. Цього разу у чемпіонаті взяли участь понад 100 лікарів з усієї України. Це команди Києва, Рівного, Хмельницького, Івано-Франківська, Вінниці, Житомира, Харкова та Львова.
Українська футбольна асоціації медиків є дійсним членом Всесвітньої Медичної Футбольної Федерації.
За свою доволі нетривалу історію, збірна українських лікарів взяла участь у двох десятках турнірів, як на внутрішній, так і на міжнародній арені, провела понад 100 матчів, отримавши велику кількість відзнак і нагород.
З кожним днем армія наших прихильників і друзів зростає, про нашу популярність свідчать чисельні публікації у ЗМІ і висока відвідуваність наших сторінок у соціальних мережах на нашого сайту (www.ufam.com.ua), ми маємо понад 25 тисяч відвідувань на місяць з понад 20 країн світу, що є найкращим показником з усіх футбольних асоціацій світу.

Leave A Reply

Your email address will not be published.