Каратисти з різних куточків України з’їхались до «Сонячної долини» (відео)

0

Спортсмени віком від 8 років і старші приїхали на навчально-тренувальний збір у комплекс «Сонячна долина», що знаходиться у селі Бояни Новоселицького району.

 

Сім тренувальних днів каратисти проведуть на базі «Сонячна долина», у селі Бояни, 160812-karate-Sonyachna-dolyna-MotovylinНовоселицького району. На літні навчально-тренувальні збори прибули каратисти від 8 років і старше. Це гарний досвід і для спортсменів і для тренерів. Олександр Тонкошкур, віце-президент української федерації карате розповідає:  “Протягом вже 5 років на базі «Сонячна долина» ми проводимо літні навчально-тренувальні збори. Цього року ми вирішили зробити їх відкритими. Також тут є міста – Житомир, Харків, Дніпро, Київ,ю Одеса. Загалом, понад 200 спортсменів, сім тренувальних днів. Кожен спортсмен пройде 21 тренування. Ми маємо індивідуальний підхід і в кожній групі ми залишали якусь яскраву подію”. Анжеліка Терлюга, віце-чемпіон Європи 2016 каже, що тут тренується напередодні важливих змагань: “Приїхала на збори, щоб підготуватись напередодні складного сезону. Оскільки попереду в нас Чемпіонат світу. Завдяки цим зборам, я гарно наберу форму”. Євген Мотовилін, тренер клубу “ТАЙ-СЕН”: “Це гарний табір, де виробляється досвід і для тренерів і для спортсменів. Також є можливість практично поєднувати його і втренувальному процесі”.

Джерело: acc.cv.ua

Незабаром традиційний літній навчально-тренувальний збір (тренувальний табір) з карате проведуть у «Сонячній долині» і представники спортивного клубу «Лідер», до яких також приїжджають колеги з різних регіонів.

SportBuk.com

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.