Буковинський олімпієць і БК «Цитадель» відзначились на «Race Nation 2016» (відео)

0

Неодноразовий чемпіон України на середніх дистанціях, призер Командного Євро, учасник Олімпійських ігор 2012 на дистанції 10000 м Микола Лабовський здобув нагороду на «Race Nation 2016».

160820-NationRace-Zabig-voli-sportbuk.com (27)-Labovskiy

Відзначився буковинський олімпієць на «Гонці Націй» в Одеській області (Тилігул). Микола Лабовський представляв там… бійцівський клуб «Цитадель» (Чернівці), який виставив команду (5 чоловік) у відповідній номінації та двох індивідуальних учасників (у т.ч. Микола). Змагалися чернівчани у «Забігу Волі» (13 км+, 20 перешкод).

В особистих змаганнях Микола Лабовський виборов друге місце з результатом 1:28.12. Першим фінішував Олександр Ходика (Путивль, Сумська обл.) – 1:22.35.

У командній номінації за «Цитадель» виступали діючі бійці спецпідрозділу ВШР ГУНП. Вони фінішували другими, але на п’єдестал таки не піднялись (через протест київської команди).

Команда «Цитадель» висловлює вдячність начальнику ГУНП в Чернівецькій обл. полковнику поліції Сергію ПІЛІГРІМУ за предоставлену можливість взяти участь у «Гонці Націй». І щиро дякують ТОВ «РОМА» та особисто Роману Васильовичу Клічуку –за спонсорську допомогу.

Сподіваємось найближчим часом дізнатися і особисті враження Миколи Лабовського від участі у «Гонці Націй».

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

***

Бійцівський клуб «Цитадель» Чернівецької обласної федерації рукопашного бою та клуб «CROSSFIT Цитадель»: м. Чернівці, вул. Каспрука, 8 (гуртожиток Черніецького політехнічного коледжу).

Довідки: (067) 371-46-31 (Вадим Васильович).

***

Фото: Сексапільні волейболістки відкрили Чернівцям CrossFit

***

Запрошення на CrossFit і рукопашний бій у Чернівцях (фото, відео)

***

Фото: Кубок з фрі-файту відкрив дорогу з Чернівців на «Буковель»

***

Майстер-клас з тайського боксу у Чернівцях – з «серця» цього виду спорту (фото)

***

Лабовський подався у карате (фото)

***

Лабовський переможно виступив на Кишинівському марафоні 2016

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.