19-20 серпня 2016 у Чернівцях – турнір пам’яті видатного буковинського футболіста

0

У п’ятницю та суботу, 19-20.08.16, на стадіонах «Мальва» та «Буковина» відбудеться турнір з футболу пам’яті одного з кращих футболістів в історії Буковини Романа Угренчука.

111101-Ukr-student-Univer-Odesa-Ugrenchuk-sportbuk.com (5)-sam

Ініціатор проведення цього Меморіалу Іван Зайцев акцентує увагу, що це турнір пам’яті видатного буковинського футболіста, адже Роман Георгійович справді має в активі блискучі виступи та визнання кращим на всесоюзному рівні, а потім першим і єдиним отримав звання майстра спорту за багаторічні безперервні виступи у складі рідної «Буковини».

Отож, Меморіал Угренчука 2016, як повідомив SportBuk.com голова міської федерації футболу Сергій Задорожняк, проводиться з ініціативи ФК «Динамо» (Чернівці, представник Зайцев Іван Миколайович) і за фінансової та організаційної підтримки Управління по фізичній культурі та спорту Чернівецької міської ради (начальник Макаренко Дмитро Васильович), Чернівецької обласної федерації футболу (голова Орлецький Василь Григорович). Інформаційна підтримка – телеканал «Чернівці», облцентр «Спорт для всіх» (SportBuk.com) та інші.

На першому етапі чотири команди шляхом жеребкування розбиті на дві півфінальні пари. Матчі цієї стадії відбудуться на стадіоні «Мальва». А вже матчі за місця прийматиме стадіон «Буковина».

Учасники турніру:

ФК «Динамо» –  представник Зайцев І.М.

«Ленківці» –  представник Гільчук Ю.

ФК «Колос» (Новоселиця) – представник Фока І.І.

ФК «Спарта-Буковина» – представник Кердей О.І.

Календар ігор:

1/2 фіналу

19.08. 15.00 «Мальва» «Ленківці» ФК «Динамо»

19.08. 16.00 «Мальва» ФК «Колос»  – ФК «Спарта-Буковина»

Матч за 3 місце

20.08. 13.30 КСОП «Буковина» Матч за 3 місце

Фінал

20.08. 15.00 КСОП «Буковина» Фінал

***

УГРЕНЧУК Роман Георгійович (футбол)

***

Не стало екс-гравця «Буковини» Романа Угренчука…

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.