«Велосипедна крапка» у футбольному Євро-2016 у Чернівцях (фото)

0

Переможець конкурсу «футбольних провидців», який набрав найбільше балів за влучно спрогнозвані результати матчів Євро-2016, отримав головний приз від пабу «Наше пиво» – велосипед.

 

Конкурс прогнозів традиційно проводиться у пабі «Наше пиво» («Баварія») під час чемпіонатів 160717-Nashe-pyvo-sportbuk.com (10)-Kuzyk-Molodiy-copyЄвропи та світу з футболу, а також інших резонансних футбольних (і не лише) подій.

Традиційно вже під час колективних переглядів матчів Євро-2016 відвідувачі пабу «Наше пиво» мали можливість взяти участь у конкурсі прогнозів.

За весь чемпіонат найбільше балів набрав уродженець Кліводина Кіцманського району Руслан Кузик, який працює заступником директора з розвитку у Чернівецькій філії ТОВ «Венбест» (системи охоронно-пожежної безпеки). Йому і дістався головний приз – велосипед, який «найвлучнішому футбольному прогнозисту» вручили у пабі «Наше пиво» 17.07.16.

Свої презенти цього дня отримали також Роман Буряк (технічний директор Чернівецької філії ПАТ «Укртелеком»), Мар’ян Єремія (плюс отримав за своїх дівчат Світлану та Марину, які теж відзначились влучними прогнозами) та Віктор Молодий.

Найближчим часом передбачені презенти у пабі «Наше пиво» («Баварія») можуть отримати і інші лауреати (які не змогли прийти на нагородження цієї неділі): Олександр Шутак, Сергій Ротар, Іван Дутчак, Юлія Вітик та Вадим Ворнік.

Тепер ще декілька слів про головних лауреатів.

Руслан Кузик (9.10.1990 р.н.) закінчив чернівецьку філію Одеської юридичної академії. Займається спортом, як кажуть, для себе у фітнес-клубі «Спорт-лайф». У шкільні роки захоплювався футболом. Грав за школу та рідне село Кліводин і навіть відзначався на обласних змаганнях. З гордістю зазначає, що є земляком зіркового бігуна Івана Гешка, який також родом з Кліводина.

Руслан зізнався, що пробує прогнозувати результати футбольних матчів не лише у пабі «Наше пиво», а й в букмекерських конторах. «Без фанатизму», як кажуть. Найбільший виграш до цього був 600 грн. Тепер найбільший виграш – велосипед. Колега-лауреат Віктор Молодий, поки ми спілкувались, додав, що, мовляв, коли Руслан дізнався, що виграв велосипед, «стрибав до стелі».

У пабі «Наше пиво» матчі великого футбольного форуму дивився вперше під час Євро-2016: «Тепер ми регулярно ходимо сюди з друзями. Дуже задоволені обслуговуванням, кухнею. Чесно кажучи, не думав, що можу виграти велосипед. Приємно здивований. Тепер з нетерпінням чекаю початку євро кубкового сезону. Сподіваюсь, теж зможу вгадувати результати».

Марін Єремія зауважив, що з багатьма іншими лауреатами вперше познайомився якраз під час колективних переглядів футбольних матчів: «Ті, хто більше і гучніше вболівали, якось гуртувались поступово. Я буваю у «Нашому пиві» і з сім’єю, і не лише з дружиною, а й з донькою-школяркою, благо тут дуже смачний квас. І просто приємна атмосфера».

Роман Буряк, який став другим «найкрутішим» лауреатом конкурсу прогнозів після Руслана Кузика, пожартував, що, мовляв, відмовився від велосипеду, бо вже має велік. А взагалі у нього цікава історія, пов’язана з футболом і велосипедом. Виявляється, Роман Вікторович років 7 працював у Києві і грав у футбол за команду МТС у турнірах за участю відомих особистостей: «Серед суперників були команди ICTV, «Інтера», «1+1» і т.п. Було дуже цікаво, приміром, грати проти Стогнія та інших відомих телеведучих, яких раніше бачив лише по телевізору. Але на одному з таких турнірів, на жаль, отримав неприємну травму – розрив меніску. Після цього наша футбольна команда МТС, ворота якої я захищав, подарувала мені велосипед, щоби я відновлювався. І завдяки регулярним прогулянкам на велику я справді відновився і повернувся у футбол. І в хокей теж (сміється – авт.). У мене мрія зіграти з 19-річним сином Миколою разом в хокей за «Чернівецьких пінгвінів». Він вже грав, телефонував з виїзних ігор, розказував про рахунок, про самі баталії на льоду. Тепер будемо готуватися і постараємось таки зіграти у хокей в одній команді! А щодо конкурсу прогнозів та колективних переглядів футбольних матчів, наш головний «масовик-затійник» у цій справі – Віктор Молодий, якому ми вдячні за те, що він нас гуртує як вболівальників».

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Підсумки конкурсу прогнозів Євро-2016 у пабі “Наше пиво”. Фото: Георгій Мазурашу

***

Тел. для довідок і замовлень:

вул. Героїв Майдану, 103-г – (066) 530-80-61, (03722) 4-79-70;

вул. Героїв Майдану, 29 – (066) 888-88-40 (цілодобово!).

***

Євро-2016: У Чернівцях є «особливий привід» радіти голам у ворота Росії

***

Євро-2016 – Чернівці – Франція – Румунія – Цирк дю Солей (фото)

***

Розклад ігор і телевізійних трансляцій Євро-2016

***

Фото: Завдяки Євро-2012 чернівчанин отримав плазмовий телевізор

***

Колективний перегляд матчів ЧС-2014 – в компанії красунь і зі знижкою 50%!

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.