У турнірі на честь 70-ліття «Динамо» переможний гол забив… воротар (фото)

0

Фантастичним видався фінальний матч турніру з міні-футболу на честь 70-ліття спортивного товариства «Динамо» на Буковині, який відбувся на красені-майданчику з штучним покриттям комплексу «Маленький Париж» (Йосип Віцнудель).

 

У матчі за перше місце прогнозовано зійшлися команди поліції (міліції) та СБУ, які мають в активі 160429-70r-Dynamo-sportbuk.com (77)-Dzhosul-gol-copyчимало футбольних і футзальних досягнень. У складі обох збірних грали знані буковинські майстри шкіряного м’яча. Фаворитом, за підбором виконавців, виглядала команда ГУ Національної поліції у Чернівецькій області. Але враховуючи той факт, що за СБУ грали, зокрема, колишні лідери «Меркурія» (чемпіона України з футзалу серед команд І ліги) Сергій Янчик та Віталій Гончар, робити якісь прогнози було небезпечно. І команда СБУ справді дала бій і навіть, за певних обставин, могла претендувати й на перемогу. Проте ближче до завершення матчу «посипалась», як кажуть. Більш рівний склад поліцейських-футболістів «добив» колег з СБУ.

У останніх на воротах стояв… Сергій Янчик, який взагалі-то свого часу подавав великі надії як гравець атакуючого плану, а останнім часом є одним з найнадійніших захисників обласного аматорського футболу. На воротах він теж творив дива – витягував, здавалося б, «мертві» м’ячі.

За іронією долі, переможну крапку у матчі поклав воротар команди поліцейських Віктор Джосул, який на останніх секундах гри пішов сам у контратаку і забив! Треба було бачити емоції полковника Івана Зайцева, який є «хрещеним батьком» міжнародних футбольних успіхів буковинських динамівців-футболістів (ця ефектна перемога стала своєрідним подарунком Івану Миколайовичу з нагоди дня народження онучки Анжеліки, якій того дня виповнилось 4 рочки).

Третє місце вибороли прикордонники.

У церемонії нагородження взяли участь заступник начальника ГУ Національної поліції у Чернівецькій області Ігор Доголіч, зірковий бігун-динамівець Іван Гешко, який очолює обласне відділення НОК України та профільну комісію обласної ради, начальник обласного управління молоді та спорту Богдан Вітовський, згаданий вище Іван Зайцев та, звісно, «головний динамівець» Віктор Верешко.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Фінал турніру на честь 70-ліття ФСТ “Динамо” на Буковині

***

Міні-футбол: Меморіал Угренчука по пенальті виграли ветерани «Буковини»

***

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.