Малі Олімпійські ігри 2016 стартували у підніжжя Карпат (фото)

0

У середу, 29.06.16, на Буковині відкрили Малі Олімпійські ігри – із розіграшем командних та індивідуальних нагород серед юних «олімпійців».

160629-Yunistj-Mala-Olimpiada-sportbuk.com (132)-copy-emotsii-copy

Мала Олімпіада є традиційною для дитячого табору «Юність» (смт. Берегомет, Вижницький район) і проводиться кожної зміни. Традиційною також є гарна церемонія відкриття, яка розпочинається з урочистого внесення олімпійського прапору, який голова обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення і керівник обласної федерації баскетболу Микола Петрович Попадюк привіз з Пекіну з Олімпіади-2008, та запалення олімпійського вогню.

Перед початком змагань з вітальними словами до присутніх звернулись згаданий вже Микола Петрович Попадюк, директор табору Катерина Олексіївна Ковальчук та почесний гість заходу – один з кращих вихованців спортклубу «Лідер», призер Кубку світу з карате Микита Ончуленко.

Потім на стадіоні табору команди змагались у різноманітних естафетах. А перед нагородженням окремо розіграли також індивідуальні призи від профспілки та пам’ятні презенти від облцентру «Спорт для всіх» і облвідділення НОК України – у конкурсі на баскетбольну влучність.

Дітки з ентузіазмом анонсували наступні спортивні заходи табору – зокрема, заплановані на наступний день футбольні баталії.

Почесний гість Малої Олімпіади Микита Ончуленко зазначив, що в «Юності» він вперше, але одразу зрозумів, чому цей табір називають одним з кращих в регіоні – розташований у мальовничому місці, дітей захоплюють різними цікавими заходами, плюс ще й дуже смачно готують;)

Охочі сфотографувались з титулованим каратистом, а багато хто і поцікавився перспективами займатися у спортклубі «Лідер», і не лише карате, а й іншими видами, які культивуються у цьому клубі. Зацікавленим вручили відповідні інформаційні листівки.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Мала Олімпіада 2016 у таборі “Юність”

***

На Буковині Олімпійський день 2015 відзначили Малою Олімпіадою (фото, відео)

***

Фото: Телевізійний «Олімпійський день 2014» у таборі «Юність»

***

Відео: На Буковині стартували Малі Олімпійські ігри 2013

***

Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Юність» (смт. Берегомет, Вижницький район)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.