Дивимось «Буковина» – «Нікополь-НПГУ» 10.04.16 – у прямій трансляції (відео)

5

Матч 18 туру друголігової першості України з футболу «Буковина» – «Нікополь-НПГУ» 10.04.2016 р. традиційно можна дивитися і в прямій трансляції.

 

Шанувальники футболу, які з певних причин не можуть прийти на стадіон підтримати рідну команду, можуть дивитися цей поєдинок в прямій трансляції на телеканалі «Чернівці» або в онлайні тут (див. нижче). Початок зустрічі – о 16:00.

Нагадаємо, що відтепер шанувальники футболу можуть «світитися» в ефірі своїми побажаннями, зауваженнями або навіть. Наприклад, освіченнями. Для цього необхідно написати повідомлення на Facebook.com коментатору матчу Георгію Мазурашу (зрозуміло, що некоректні коментарі не 160327-Bukovyna-Skala-AB-sportbuk.com (104)-Syvka!-будуть озвучені). До речі, у парі з ним на матчі має знову коментувати екс-гравець «Буковини» Дмитро Мельничук, який дебютував в ефірі на попередньому домашньому поєдинку «Буковина» – «Скала».

Тоді, до слова, перший комент якраз і стосувався дебюту Дмитра. А ще в ефір написав колишній головний тренер «Буковини» Микола Трубачов. І навіть вболівальник, який дивився онлайн в далекому місті Пермь (Росія). Тоді написали на останніх хвилинах, коли було дуже «гаряче» на полі, і озвучити їх не встигли.

Ось ті неозвучені коментарі (мовою оригіналу):

Євген Коломієць:

«Привітайте з дебютом коментатора Дмитра Мельничука,вдалим дебютом,але не дуже фартовим для «Буковини»)».

Ярослав Штефанчук:

«Місто Пермь за «Буковину»! Вперед, Буковино, до першоі ліги!

Дякую за трансляцію.Я сам з Чернівців і тут по справам. Дивлюся футбол.

Я теж чекав голу,але шкода, що його не було. Хоча Палагнюк міг або дати пас, або самому краще поступити в тому моменті. Жаль. Найкращі матчі «Буковини» ще попереду. Я в це вірю!

Микола Трубачов:

«Поздравляю всех болельщиков с началом весенней части сезона Команде желаю решить задачу выхода в 1 лигу. Если буду в Украине – буду смотреть обязательно и напишу удачи!!!

Мигалатюку и Керчу привет».

Інші матчі 18 туру вже зіграні:

09.04.2016  Мир – Кристал – 1:0

09.04.2016  Барса – Колос – 0:2

09.04.2016  Арсенал-Київщина – Верес – 2:1

09.04.2016  Енергія НК – Скала – 0:1

09.04.2016  Арсенал-Київ – Реал Фарма – 4:0

09.04.2016  Інгулець – Кремінь – 2:1

10.04.2016  Буковина – Нікополь-НПГУ

Усі результати, календар та турнірну таблицю ІІ ліги можна подивитися тут:

Футбол (ІІ ліга): Календар і результати (сезон-2015/16)

***

5 Comments
  1. Андрій says

    Доброго вечора.. на мій погляд немаю нападаючого в нашій команді… Питання. а скільки команд виходить в першу лігу?????

  2. Андрію, так, трохи проблеми із “забивними форвардами”, плюс сьогодні не щастило в завершальній стадії атак. 
    Якщо нічого не зміниться, мають вийти 2 напряму і 3 має грати перехідні ігри.

    1. Андрій says

      Будем сподіватисть . що в наступній грі вже прорве..)) Глянув на календар, ніби сприятливий, але треба грати..  Саме найголовніше , що все залежить від нас… Бажаю команді вийти з другого місця, і гарної гри… Дякую за відповідь..

  3. Євген says

    Запитання на рахунок того,що Ви казали в ефірі-присилайте смс у ФБ,я з ними ознайомлюсь і оприлюдню.Я написав 3-жодної реакції(((

  4. Не можу знати, куди Ви писали, але троє дописалися:) У т.ч. з Росії:)  Більше я не бачу повідомлень. Писати треба було повідомлення особисто мені… Може, писали не особисте повідомлення, а коментарі? Технічно легше стежити в месенджері за повідомленнями, тому поки що так. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.