Буковинські ветерани відзначились на міжобласному турнірі

0

Успішно виступила команда ветеранів буковинського футболу на відкритому турнірі з міні-футболу +40 років 15-17.04.16 у Кам’янець-Подільському.

 

На першому етапі команди змагались у двох підгрупах, з яких по дві кращі команди проходили далі

?;

до топ-4 із «золотими очками».

Буковинці у першій грі поступились хмельничанам, але з підгрупи вийшли з другого місця. І вибороли і підсумкове 2 місце після команди з Хмельницького. На третьому місці завершили турнір господарі.

Зазначимо, що ці змагання відбулися на відритому майданчику з штучною травою, але грали команди футзальними м’ячами, що було, як кажуть, трохи специфічно.

У складі чернівецької команди виступали, зокрема, Володимир Павлов, Григорій Токар, Микола Лесик, Руслан Кувіла, Микола Задорожний, Артур Тижненко, Володимир Козачук, Роман Нестеренко, воротар Микола Дрожжа. Представником нашої команди був у минулому зірковий гравець «Буковини» Валерій Сарафінчан, який нині очолює телеканал «ТВА».

З поінформованих джерел відомо, що одразу декілька буковинських футболістів є кандидатами до збірної України +40, якій цього року належить зіграти відповідальні міжнародні матчі. Тож для потенційних збірників такі турніри мають подвійну користь.

SportBuk.com

***

Футбол: Буковинські ветерани – срібні призери чемпіонату України 50+

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.