24 квітня – благодійний пробіг «Біжу заради дітей 2016»! Долучайтесь!

0

Уперше у Чернівцях 24.04.2016 р. відбудеться відкритий благодійний забіг вулицями міста «Біжу заради дітей» – зі стартом біля стадіону «Буковина» і фінішем на площі Філармонії. Серед учасників будуть розіграні цікаві призи.

 

Отож, у неділю, 24 квітня 2016 року, в рамках фіналу акції «Серце до серця» відбудеться 150912-zabig-BDMU-promin (1)-copy-Всеукраїнський благодійний пробіг «Біжу заради дітей». Одночасно бігтимуть у всіх містах, які підтримують цю акцію.

Старт у Чернівцях – о 12:00 від стадіону «Буковина» (збір учасників – з 11:00). Маршрут забігу: стадіон – вул. Головна – площа Центральна – вул. Поштова – вул. Чайковського – площа Філармонії.

На фініші, як повідомила SportBuk.com регіональний координатор ВБФ «Серце до серця» у Чернівецькій області Анна Рибарчук, на учасників чекає благодійний концерт та розіграш призів серед всіх учасників пробігу! Там же відбудеться підрахунок зібраних під час дійства коштів.

Акцентуємо увагу, що це не змагання, а символічний забіг. Темп буде орієнтований на  найменш підготовлених фізично учасників.

«Разом з нами біжать: Чернівецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (SportBuk.com), управління молоді та спорту ОДА, управління по фізичній культурі та спорту Чернівецької міськради, обласне відділення НОК України, ДЮСШ м. Чернівці, Буковинський державний медичний університет, Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, Буковинський державний фінансово-економічний університет, СК «Гешко», обласна федерація легкої атлетики, міське управління освіти», – зазначає Анна Рибарчук. І запрошує всіх стати частинкою доброї справи, пробігтись разом з найтитулованішим буковинським спортсменом Іваном Гешком, модельним агентством «ШоуТайм» та іншими учасниками вулицями рідного міста заради маленьких буковинців.

Серед партнерів заходу, крім названих вище, – і новий фітнес-клуб «Силует» (Інна Чинуш-Брязкало), чиї сертифікати на цікаві безкоштовні заняття будуть розіграні серед учасників. Також серед призів будуть презенти від відділення НОК України та облцентру «Спорт для всіх».

Організатори відкриті для співпраці і з іншими потенційними партнерами, які мають бажання і можливість надати якісь призи для розіграшу серед учасників або просто зробити суттєвий внесок у благодійну справу, яка є головною метою проекту, разом із пропагандою здорового способу життя.

Занотуйте собі: 24 квітня – «Біжимо заради дітей»!

Поширення інформації вітається;)

***

Фото: Гешко, депутати, студенти і Ко пробіглися Чернівцями до профсвята 2015

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.