Лауреаток конкурсу «Льодова Королева 2016» коронував богатир (фото, відео)

0

У неділю, 20.03.16, відбулось нагородження лауреаток IV фотоконкурс краси «ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА», присвячений річниці «Льодового майданчика».

 

Володарок трьох з п’яти головних титулів визначили «математично» – відповідно до регламенту1-160320-Lyodova-koroleva-sportbuk.com (100)-laureatky- конкурсу, який передбачає, що Королевою та віце-Королевою стають учасниці, які наберуть сумарно найбільше балів за підсумками голосування в інтернеті та журі, а Королеву Інтернет, зрозуміло, обирають інтернет-підтримкою.

Цікаво, що всі члени журі назвали різних дівчат на першому місці у своїх особистих рейтингах. Більше того, лічені учасниці фігурували у топ-5 декількох членів журі. Плюс симпатії журі переважно розійшлися зі смаками учасників інтернет-голосування.

У підсумку титул «Льодова Королева 2016» отримала №35 Анастасія Смага, яка в інтернет-голосуванні мала 3 показник (28 балів), а у журі – 12-й (19 балів). Їй дісталися корона від бренду АВІ, стрічка та сертифікат на 20 годин безкоштовного катання на «Льодовому майданчику». Лише 0,5 бала поступилась №19 Віталіна Ілащук, яка в інтернеті була 7-ою (24 бали), а у рейтингу журі розділила 8-9 місця (22,5 бала). Їй, як володарці титулу «Віце-ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА», також вручили корону від АВІ, стрічку та сертифікат на 10 годин катання.

У номінації «ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА Інтернет» переможницею стала №44 Анастасія Столяр. Титул  «ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА Спорт» отримала №26 Анна Зубіна, а «ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА Глядацькі симпатії» – №9 Андріана Мисюк, яка, до слова, очолила рейтинг журі. Для них «Льодовий майданчик» передбачив стрічки та сертифікати на 7 годин безкоштовного катання.

Ще 15 присутніх дівчат, які сумарно набрали більше очок в інтернеті та журі, отримали сертифікати на 3 години безкоштовного катання. Іншим конкурсанткам – по 1 годині безкоштовного катання, плюс в день нагородження всі могли кататися «позапланово».

Вела церемонію красуня-дружина власника «Льодового майданчика» Павла Польового – Діана Польова. А нагороджували директор модельного агентства «ШоуТайм» Ліна Ільніцька, титулований стронгмен, «Найсильніша людина Чернівців» Андрій Бурштин (він же власник мережі фітнес-клубів «VIP Gym») та представник ТМ Fantasy Flirt i TM Men Agressia Іван Полодюк.

До складу журі увійшли названі вище Павло Польовий, Діана Польова, Ліна Ільніцька, зірковий бігун Іван Гешко, титулований богатир Костянтин Ільїн, екс-футболіст «Буковини» Олександр Білоус, директор обласного центру «Спорт для всіх» Георгій Мазурашу (SportBuk.com).

Організатори конкурсу – «Льодовий майданчик» (Павло Польовий), обласний центр «Спорт для всіх» (SportBuk.com), обласне відділення НОК України, модельне агентство «ШоуТайм».

Фото-партнер – Михайло Крилюк (МК studio).

Корони: АВІ (Аліна Івасюк, тел.: (050) 978-59-75).

Після нагородження відбулися показові виступи вихованців школи фігурного катання «Аксель» (про це – окремо).

Фото будуть додані.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Нагородження лауреаток конкурсу “Льодова Королева 2016”

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО:

***

Анастасія Смага

***

Віталіна Ілащук

***

Голосування: ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2016 (+ фото)

***

Фотосесія учасниць конкурсу «ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2016»

***

Фото: «ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2015» (нагородження красунь і ювілей Польового)

***

Фото: Фіналістки конкурсу «ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2015»

***

Фото: Богатир №1 нагородив лауреаток конкурсу «ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2014»

***

Фото: Нагородження лауреаток конкурсу «ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2013»

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.