Футбол: З ким і як «Буковина» грала у міжсезонні 2015/16 (відео)

0

У ході підготовки до другої частини друголігової першості України з футболу 2015/16 чернівецька «Буковина» провела ряд контрольних матчів, в яких тренери переглядали потенційних новобранців та награвали нові ігрові зв’язки.

 

Особливо обнадійливими стали результати заключних матчів на зборах на Закарпатті (де команда 151215-Bukovyna-Sparta-videoтренувалась з 10 до 22 березня) –проти першолігового МФК «Миколаїв». І справа не лише або не стільки в тому, що чернівчани один поєдинок програли з мінімальним рахунком, не реалізувавши ще не один і не два моменти для взяття воріт, а другий виграли. Головне, що команда, за словами президента клубу Сергія Гринюка, доволі непогано грала.

Зрозуміло, що з такими суттєвими змінами у складі потрібний буде ще час на те, щоби зігратися в оновленим колективом. Хоча часу на розкачку немає – треба виконувати завдання виходу до І ліги. І керівництво клубу не сумнівається, що так воно і буде.

А ось інформація від прес-служби ФСК «Буковина» про проведені останнім часом чернівчанами контрольні матчі:

«Буковина» – МФК «Миколаїв» – 4:3

Команда «Буковина» (Чернівці), яка зараз тренується на Закарпатті, вдруге зіграла з клубом першої ліги МФК «Миколаїв». У першій зустрічі підопічні Віктора Мглинця, на жаль, поступилися суперникові з рахунком 1:2.

20 березня перемогу святкували футболісти «Буковини» – 4:3. Після першого тайму гравці чернівецької команди поступалися з результатом 1:2, однак зуміли здобути перемогу. У складі «Буковини» дубль оформив Василь Палагнюк. Результативні удари на свій рахунок також записали Ігор Бойчук та Олександр Темерівський.

***

«Буковина» – МФК «Миколаїв» – 1:2

Суперником чернівецької «Буковини» у контрольному матчі стали гравці першолігового МФК 160327-Bukovyna-Skala-afisha«Миколаїв». Гра відбулася на Закарпатті, де підопічні Віктора Мглинця перебувають на навчально-тренувальному зборі.

У перші 25 хвилин зустрічі перевагою володіли гравці нашої команди. Підопічні Віктора Мглинця мали моменти для того, щоби вразити ворота суперника,однак у першій половині зустрічі м’яч двічі опинився у воротах «Буковини». Гравці МФК «Миколаїв» відзначилися на 27 та 32 хвилинах гри.

У другому таймі була рівна гра. Футболістам «Буковини» вдалося скоротити перевагу підопічних Руслана Забранського до мінімуму. Новачок чернівецької команди Андрій Кохман пробивав по «рамці» «Миколаєва», а Василь Палагнюк зумів переправити м’яча у ворота суперника. Після цього футболісти «Буковини» мали шанси як зрівняти результат, так і пропустити третій гол. У лавах чернівецької команди можливості відзначитися втратили Сергій Раца та Ігор Бойчук, а в одному з ігрових епізодів «Буковину» від голу врятував воротар Ігор Філіпенко. Підсумок матчу – 2:1 на користь МФК «Миколаїв».

***

ФК «Тернопіль» – «Буковина» – 2:3

6 березня чернівецька «Буковина» зіграла контрольний матч із колективом першої ліги ФК «Тернопіль». Матч відбувся у Синькові Заліщицького району Тернопільської області. Гравці «Тернополя» зуміли відзначитися вже на 4 хвилині зустрічі. За гру рукою у власному штрафному майданчику Ігоря Носарєва у ворота «Буковини» призначили пенальті. Одинадцятиметровий вдало виконав Сергій Атласюк.

На старті гри перевага була на боці «Тернополя». А ось  з 20 хвилини гри перевага суперника зникла. Підопічні Віктора Мглинця мали шанси зрівняти результат ще у першому таймі, однак команди пішли на перерву з рахунком 1:0 на користь тернопільських гравців.

На 48 хвилині зустрічі гравці «Буковини» зрівняли результат.  Штрафний вдало виконав Дмитро Осадчий.  А через десять хвилин Віталій Богданов знову вивів «Тернопіль» вперед.  Згодом буковинській команді вдалося вдруге зрівняти результат. Гравець суперника порушив правила у власному штрафному майданчику проти футболіста, який перебував у «Буковині» на перегляді. Нападник чернівчан Василь Палагнюк влучно пробив з одинадцятиметрової позначки. А на 79 хвилині зустрічі результативну атаку, у якій взяв участь той же Василь Палагнюк, ударом вже у порожні ворота завершив дебютант «Буковини» Сергій Раца (останнім часом грав у іспанській команді FC Almussafes). Підсумок матчу – 3:2 на користь чернівецької команди.

***

“Оскар” – “Буковина” – 1:0

Чернівецька «Буковина» зіграла контрольний матч із минулорічним чемпіоном і володарем Кубка Івано-Франківської області – колективом «Оскар» (Підгір’я). Зустріч відбулася в Івано-Франківській області. Наша команда поступилася з рахунком 0:1. Гравці «Буковини» пропустили гол на 55 хвилині зустрічі. Футболісти чернівецького колективу також мали шанси вразити ворота суперника. Нагоди відзначитися втратили Василь Палагнюк (двічі), Юрій Перін, Антон Батрак…

«Сьогодні, о десятій годині,  ми провели тренування, а вже згодом зіграли матч із представниками Івано-Франківської області. Ми вперше цього року діяли, так би мовити, «на землі». Попередні контрольні матчі наша команда проводила на штучному полі.  Сьогодні нам довелося діяти на в’язкому полі, однак в окремих епізодах футболісти демонстрували ту гру, яку ми хочемо бачити. На жаль, ми самі собі «привезли» гол, а свої моменти використати не змогли.

Я задоволений спарингом. Ми побачили ті недоліки, над якими нам треба працювати. А для того, щоби здобувати перемоги, треба діяти на футбольному полі з максимальною віддачею. Гадаю, що у нас усе буде гаразд», – зазначив після матчу головний тренер ФСК «Буковина» Віктор Мглинець.

***

“Скала” – “Буковина” – 1:1 

Чернівецька «Буковина» зіграла контрольну зустріч зі своїм конкурентом у боротьбі за вихід у першу лігу – колективом «Скала» (Стрий). Матч, який відбувся на стадіоні «Арена – Довге» (с. Довге Львівської області). Зустріч завершилася з нічийним рахунком 1:1. Першими у матчі відзначилися підопічні Віктора Мглинця. Результативний удар на свій рахунок записав новачок «Буковини» Юрій Перін. У другому таймі невдалі дії одного з потенційних новачків «Буковини» призвели до того, що у ворота нашої команди призначили пенальті, яке реалізував гравець «Скали».

Після матчу головний тренер «Буковини» Віктор Мглинець зазначив: «Була швидка гра, яка, думається, принесла користь командам. У перші п’ятнадцять хвилин зустрічі краще виглядали господарі. А вже наступні тридцять хвилин на футбольному полі домінувала наша команда. У другому таймі у чернівецької команди відбулися заміни, які трохи послабили нашу гру. І все ж, у нас є молоді футболісти, які спроможні допомогти «Буковині». Гра зі «Скалою» дала нам нову інформацію. Будемо працювати далі».

***

«Нива» (Вінниця) – «Буковина» – 1:1

Чернівецька «Буковина» зіграла у Вінниці контрольну гру з місцевою командою «Нива», яке  прагне поновити свої виступи на професійному рівні. Зустріч завершилася з нічийним рахунком 1:1. Команди відзначилися у другому таймі. Через неузгодженість у діях наших захисників, на 50 хвилині зустрічі «рамку» «Буковини» вразив гравець вінницької команди.

Футболісти чернівецької команди зуміли зрівняти результат на 75 хвилині гри. Відзначився вихованець буковинського футболу  Сергій Раца (раніше грав за новоселицький «Колос», сторожинецьке «Підгір’я» та колектив Івано-Франківської області «Сокіл», Угринів) , який вийшов на заміну та одразу вразив ворота суперника. Вихованець буковинського футболу забиває вже другий контрольний матч поспіль. Нагадаємо, що Сергій також «розписався» у воротах ФК «Тернопіль».

 

fcbukovyna.com

***

«Буковина» – ФК «Тернопіль» – 1:0, 0:0:

«Буковина» з новачками у складі обіграла «Тернопіль», забив Раца (відео)

***

Пряма відповідь: Задайте запитання керівникам ФК «Буковина» 24.03.16

***

«Буковина» починає 27 березня вдома з конкурентом за вихід до І ліги

***

Керівництво – про зміни у «Буковині» перед 2 частиною чемпіонату-2015/16 (відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.