Стрільба з лука: Буковинці виграли командою юнацький чемпіонат України 2015

0

Сім нагород здобули представники Буковини на домашньому юнацькому чемпіонаті України зі стрільби з лука в приміщенні, який завершився 26.11.15 у Чернівцях.

Аліна Садогурська
Аліна Садогурська

Чотири медалі – індивідуальні.

У старшій віковій групі (до 17 років) чернівчанин Іван Кожокарь («Спартак», ШВСМ) у фіналі переміг 7:1 Артема Виноградова (Львів). Бронзовий призер – Олексій Кутовой (Чернівці, «Спартак», ШВСМ). Кутовой у півфіналі програв Виноградову 4:6.

У дівчат в цій номінації буковинки не втрутились у розподіл призових місць. Олександра Кукурудзяк та Наталія Дера поступились в 1/8 фіналу (хоча в кваліфікації були у вісімці).

У віковій групі до 15 р. (2001 р.н. і молодші) чернівчанин Богдан Гудима (МОН, СДЮШОР) здобув «срібло».

Серед дівчат також «срібло» виборола Аліна Садогурська (Чернівці, «Спартак»). У фіналі вона поступилась у перестрілці Жанні Наумовій (Львів).

У командному виді програми серед кадетів у старшій групі перша чернівецька команда (Іван Кожокарь, Олексій Кутовой – «Спартак», тренери – Олег Осипенко, Дмитро Чеботаренко та Максим Дущак – Великий Кучурів, тренери – Марія Собко, Світлана Капанадзе) перемогла першу команду Львівщини – 6:2.

Наші дівчата (Наталія Дера, Олександра Кукурудзяк і Анастасія Лютик) поступились у чвертьфіналі.

У молодшій номінації теж перемогу святкувала перша чернівецька команда (Богдан Гудима, Олександр Федорюк, Володимир Постівка), яка у фіналі також перестріляла Львівську-1 – 6:0.

А ось у дівчат, навпаки, у фіналі Львівська-1 перемогла Чернівецьку-1 (Ольга Шуткіна – МОН, Аліна Садогурська, Катерина Андрусенко – «Спартак»).

У загальнокомандному заліку попереду розташувались Чернівецька область – 179 очок, Львівська область – 171, Харківська область – 107,5, Київ – 105,5, Одеська область – 55,5…

SportBuk.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.