У неділю, 4 жовтня, всі на матч «Буковина» – «Барса»! (відео)

0

Уперше чернівецька «Буковина» зустрічається з «Барсою» – у неділю, 4 жовтня, у рамках святкування Дня міста 2015! Початок дійства – о 15:00!

151004-Bukovyna-Barsa-anons

«Барса» до нас завітає, звісно, не каталонська (бо ми не в Лізі чемпіонів, поки що), а сумська. Але все одно приємно буде бачити на табло «Буковина» – «Барса». А якщо ще й рахунок буде на нашу користь (на що ми сподіваємось, і віримо!), то буде подвійно приємно! А як вам перспектива зробити селфі на фоні табло з надписом «Буковина» – «Барса» – 3:0»?🙂

З нагоди Дня міста ФСК «Буковина» підготував ряд сюрпризів – багато подарунків,  розважальна шоу-програма, а найголовніше, що чекає на відвідувачів – захоплива та видовищна гра.

Для школярів та пенсіонерів вхід на гру – безкоштовний, а для студентів цього матчу діятиме спеціальна ціна квитка – 10 гривень!

Партнери клубу підготували для глядачів розіграш цінних призів, який відбуватиметься у два етапи – до матчу та у перерві між таймами.

Інтригуючим стане нагородження любителів і пропагандистів здорового способу життя, та кого чекають спортивні подарунки – залишається поки що у секреті.

Уболівальники отримають позитивні емоції від цікавої розважальної програми, що розпочнеться о 15:00, тому закликаємо приходити на стадіон заздалегідь.

А сам матч розпочнеться о 16:00 на стадіоні «Буковина».

Нагадаємо, що на два матчі поспіль на стадіоні «Буковина» збиралися близько 5 тисяч вболівальників. Та це далеко не рекорд для Чернівців. Тому разом ми можемо показати надійну підтримку рідній команді та повернути великий футбол на Буковину!

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.