На матч «Буковини» 24 жовтня можна придбати спеціальні квитки біля зірок!

12

Нова акція від ФК «Буковина»: на суботній матч проти «Кристалу» продаються 6 спеціальних місць біля зірок – двох титулованих красунь та «Найсильнішої людини України».

Катерина Раскова, Костянтин Ільїн, Яна Щаслива
Катерина Раскова, Костянтин Ільїн, Яна Щаслива

Отож, продаються по 2 місця у VIP-сектор біля Віце-міс Планети 2015 Катерини Раскової, Княгині Буковини 2015 Яни Щасливої та зіркового богатиря Костянтина Ільїна.

Стартова ціна – номінальна вартість квитка, тобто 60 грн.

Аби взяти участь в аукціоні, необхідно залишити тут, в коментарях, або під розміщеним матеріалом на клубній сторінці ФК «Буковина» на facebook.com не пізніше 12:00 24 жовтня коментар із прізвищем зірки, біля якої ви хотіли би дивитися матч «Буковина» – «Кристал» і суму (більше 60-ти грн.), яку ви готові заплатити за цей спеціальний квиток (плюс як з вами сконтактувати для передачі квитка в разі перемоги в аукціоні, якщо ви не авторизовані).

По двоє вболівальників, які назвуть найвищі суми за квитки біля кожної із названих зірок, отримають право вболівати за «Буковину» в суботу у відповідній компанії, тобто поруч із обраним почесним гостем.

Вперед!

***

На матчі «Буковина» – «Кристал» всі отримають 30% знижку від ТМ «Обнова Єврошоп»!

***

Хто відвідає матч «Буковини», отримає 50% знижку від «Льодового майданчика»!

***

 

12 Comments
  1. Ultras says

    Безперспективна акція.

    Хто ці люди і чого ви думаєте що всі рватимуться сидіти біля них?)))

    1. Шановний колего-вболівальник, але “з кущів”:) У Вас життєвий принцип зосереджуватися суто на негативі чи як?:) Якщо Вам особисто це не цікаво (а воно в принципі не може бути цікаво, бо, припускаю, Ви вболіваєте у фан-секторі), то проігноруйте і шукайте щось цікавіше для себе;) 
      Якщо Ви справді вболівальник “Буковини”, поясніть логіку Ваших негативних коментарів – покритикувати акцію рідного клубу, бо Вам вона не цікава, капец логіка:) 
      Хто ці люди? Запитання дуже “доречне”. Та ж написано хто.
      А перспективність, слава Богу, визначають не скептики і “майстри критики”, а, навпаки, позитивно налаштовані люди;)
      Чекаємо від Вас більш перспективних пропозиції;) Клуб же відкритий для пропозицій, тим більше, від шанувальників команди;) Так що спрямуйте зусилля в позитивний бік і запропонуйте якісь цікаві акції, які не потребують фінансування і додатково привернуть увагу до матчів рідної команди;)
      Удачі “Буковині” завтра!;) І Вам більше позитивізму;)

      1. Vitaliy says

        Шановний, Георгію! Кожна людина має свою власну думку і не завжди вона співпадає із власною, звичайно критикувати набагато легше, ніж створювати  і пропонувати. Звичайно, що ні дівчата, навіть не наш богатир- це не роналдо, кличко, навіть не гешко чи мглинець з олійником, проте важливо не те хто вони, а те що ви та клуб намагаєтесьповернути людей до клубу, адже підтримка команди- це дуже важливо. Звичайно головне- це гра та результат, проте приємно те, що на матчі йдуть з дружинами, дітьми, подругами, представниці прекрасної статі відвідують матчі буковини не менше, ніж чоловіки. Ви- молодці. Не помиляється той, хто нічого не робить, а ви на вірному шляху, вдачі вам!

  2. Vitaliy says

    А чи ти щаслива під час перегляду на стадіоні футбольних матчів Буковини, Яночко?

  3. Sergiy says

    Яке місце в твоєму житті займає ФСК Буковина, Яно Щаслива?

  4. Юра says

    Юра, Раскова, 70 грн.

  5. Vitaliy says

    Яно, 100 грн

  6. Sergiy says

    щаслива яна, 100 грн

  7. 0508416133 наберіть будь ласка щоби домовитися як передатм “правильні” квитки

  8. Михайло says

    Ільїн, беру 2х100 грн якщо можна. Контакт в приват

  9. Дмитро says

    Раскова 2х80 готовий. По телефону говорили

  10. Олег М. says

    Перепрошую, можете віддавати біля Раскової, я на матч не встигаю:( Це я по мобільному пропонував 500 за 2 білета біля красуні

Leave A Reply

Your email address will not be published.