Футболіст «Буковини» виступить… на конкурсі краси

4

На сцену ювілейного конкурсу краси «Княгиня Буковини 2015», який відбудеться 10 вересня в розважальному комплексі «Егоїст» (початок – о 20:00), вийде і голкіпер «Буковини» Олександр Мусієнко.

 

Відомий і популярний футболіст, як повідомила керівник конкурсу і модельної агенції «ШоуТайм» Ліна Ільніцька, … ЧИТАТИ ДАЛІ

150910-Knyagynya-Bukovyny-anons-Musienko

4 Comments
  1. Антон Михайленко says

    Знову Мазурашу намагається здивувати підсмаженою “сенсацією”! Який, нафіг, конкурс краси, коли команда ввечері виїзджає в Нову Каховку?! Чи, хочете сказати, що Мглинець відпустить Мусієнка й відправиться на виїзд з одним голкіпером?

    1. 🙂 Не шукайте те, чого немає:) Я не в курсі про інші деталі. але знаю, що Сашко має бути на цьому конкурсі в якості гостя і презент від клубу (м’яч) буде продано з аукціону.
      Якщо він на плакаті заходу, напевно ж керівництво в курсі:)
      Мені повідомили, скинули афішу. Що не так?:)
      Більше позитиву, чого ж негатив всюди шукаєте?:)
      Удачі і всіх благ!;)

  2. Антон Михайленко says

    Чи Віктор Іванович ще не в курсі?!

  3. Василь Палагнюк says

    Георгій, не звертай уваги на всяких там  носіїв негативу. У них завжди якась заздрість і хвороблива манія  – чого це  не вони а хтось інший? Твоя інформація в інтернеті це відкрите  вікно в спорті. Ним користується багато Буковинців. Такому широкому висвітленню спорту заздрять багато носіїв інформації інших видів людської діяльності.

Leave A Reply

Your email address will not be published.