Чернівчанина називають головною зіркою промоутерської компанії Льюїса! (відео)

0

Чернівецький боксер Олександр Тесленко, який переможно дебютував на проофесійному рингу, працює з промоутерською компанією Леннокса Льюїса та менджером зіркового Василя Ломаченка.

150912-Teslenko-profi-2

У своєму першому поєдинку в професійному боксі вихованець чернівецької ДЮСШ №1 Олександр Тесленко, який в Україні тренувався під керівництвом Геннадія Соловйова (у Чернівцях) та колишнього наставника братів Кличків – Володимира Золотарьова, 11.09.15 в Торонто (Канада) переміг (у першій важкій вазі) технічним нокаутом у другому раунді угорця (Шандор Балог), який провів на професійному рингу 8 боїв, з яких 6 завершив переможно (4 – нокаутом).

Сашко має в активі «срібло» чемпіонату України 2012 р. Норматив майстра спорту міжнародного класу виконав, ставши переможцем міжнародного турніру класу А в Сімферополі, присвяченого пам’яті 16-разового чемпіона Іспанії, дворазового чемпіона Європи серед професіоналів в середній вазі Педро Саес Бенедікто (який з 1947 року працював тренером в Сімферополі в ДСТ «Спартак», а з 1954 р. очолював збірну України, з якою виграв Кубок СРСР).

Раніше помилково повідомлялось, що Тесленко виграв свій дебютний бій технічним нокаутом у першому раунді, проте вже на відео побачили, що це було у другому раунді.

Як зазначили коментатори бою, менеджером чернівчанина є Егіс Клімас, який працює з самим дворазовим олімпійським чемпіоном Василем Ломаченком. А ще коментатори повідомили, що Тесленком опікується промоутерська компанія Леннокса Льюїса, який вважає нашого земляка майбутньою головною зіркою своєї компанії. Тож чекаємо нових перемог!

***

Чернівчанин переможно дебютував у професійному боксі

***

Олександр Тесленко: Суперник – ЗМС, але я виходив на фінал перемагати

***

Відео: Чернівчанин Тесленко став «міжнародником» з боксу

***

Бокс: Тесленко і Дєдов змінили срібні медалі на золоті

***

Тим часом, приємну звістку повідомив SportBuk.com Андрій Буга – про ще одного чернівчанина у 150425-Ksendzov-profi-2професійному боксі: Сергій Ксендзов (клуб «Машзавод-Колізей», тренери – Едуард і Олександр Погодіни) провів два бої на професійному рингу (в Німеччині) і в обох святкував перемогу. Вітаємо!

SportBuk.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.