Січенікова вийшла заміж і… затягнула за собою ще одну олімпійку Дорохову (фото)

0

Титулована лучниця Лідія Січенікова вийшла заміж за іншого лучника Михайла Косташа, який, до слова, є сином кращої спортсменки Буковини ХХ ст. – дворазової чемпіонки світу Тетяни Мунтян.

1-150828-Sichen-vesillya-B-sportbuk.com (26)

Весілля Лідія та Михайло відгуляли 28.08.15 у ресторані «Колвік» (в Мамаївцях неподалік від Чернівців), який гостинно прийняв переважно спортивних гостей.

Було весело, просто і, водночас, неперевершено класно.

А до чого тут «затягнула за собою Дорохову»?, – запитаєте ви. Тетяна спіймала букет від нареченої, а отже, за народною прикметою, незабаром теж має вийти заміж;) Більше того, тренер Лідії та Михайла – Олег Осипенко намагався «засватати» Дорохову прямо там – із хлопцем, який спіймав підв’язку, яку за традицією кидає наречений.

Почесними свідками у спортивної пари були, звісно, теж спортсмени – Олег та Ірина Семенови. Ірина (до заміжжя Максимова) свого часу подавала великі надії у тій же стрільбі з лука – зокрема, має в активі «бронзу» юніорського чемпіонату світу в команді та інші успіхи. Але тоді рано закінчила кар’єру (точніше перервало, як з’ясувалось пізніше). Вийшла заміж, народила трьох діток, які тепер теж всі у спорті! Старша донька Оленка вигравала Кубок Буковини індивідуально, середній Максим займається карате в клубі «Лідер», а молодша Ліза – гімнастка-художниця. Віддавши старшеньку на стрільбу з лука, «супер мама» не стрималась і сама почала знову пострілювати. Талант, як кажуть, нікуди не дівається. Результати не забарились – Ірина вигравала і ставала призеркою на національних аренах і вже реально могла би претендувати і на місце у збірній. Але проблемою було те, що «триразова мама» не могла їздити на навчально-тренувальні збори. Та й на змагання за кордон не дуже зручно їздити. Тож Ірина просто дозовано поєднує сімейні клопоти зі стрільбою з лука, при цьому доповнюючи трохи свою спортивну колекцію. Цікаво, що у 2012 р. Ірина в командному виді програми виграла престижний Кубок Буковини в приміщенні разом з донькою Оленою;) І, до слова, застріляв вже і чоловік Олег. І навіть націлився на майстрівський норматив.
Це трішки про «колоритних» вінчальних батьків наших наречених;)

Інформація та фото будуть додані.

SportBuk.com

Фотогалерея буде доповнена

***

***

Дорогі молодята! Дорогі Лідія і Михайло!

В цей незабутній чудовий  день прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого весілля!

Ви – гордість нашого міста і чернівчани пишаються вами, молодими майстрами спорту міжнародного класу, які неодноразово представляли Чернівці і Україну на міжнародних змаганнях, захищали кольори нашого прапору, виборювали призові місця.

Чарівна стріла кохання вцілила у ваші серця і нехай на довгі-довгі  роки це почуття не покидає вас, злагода і добробут будуть у вашій сім’ї , добрі щирі друзі та рідні завжди будуть поруч.

Нехай здійснюються ваші найзаповітніші мрії і спортивні цілі, хай світлим, щасливим і мирним буде кожен день вашого подружнього життя!

Щиро бажаю вам  продовжувати спортивну династію і народжувати нових майстрів спорту міжнародного класу!

Гірко!

З повагою, Чернівецький міський голова                     Олексій Каспрук

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.