Футбол: Маковійчук забив тричі – «Буковина» обіграла «Верес» двічі

1

У рамках підготовки до сезону-2015/16 чернівецька «Буковина» зіграла у Вижниці два контрольні поєдинки з «Вересом» (Рівне).

150715-Bukovyna-Veres-Vyzhnytsya

У першому матчі підопічні Віктора Мглинця перемогли з рахунком 2:1. Причому чернівчани спершу програвали. Але Степан Маковійчук, який повернувся до «Буковини», спершу з пенальті зрівняв рахунок, а потім і вивів буковинців вперед.

На другий день, 16.07.15, команди зустрілись повторно. І цього разу, як повідомив SportBuk.com президент клубу Сергій Гринюк, знову сильнішими виявились чернівчани – 1:0. І знову відзначився Маковійчук!

 

До вашої уваги звіт про перший з двох матчів (від прес-служби ФСК «Буковина»):

За словами головного тренера ФСК “Буковина” Віктора Мглинця, наша команда непогано розпочала матч та непогано контролювала мяч. Гравці “Буковини” мали непоганий шанс забити перший гол у зустрічі, однак шкіряна куля у воротах суперника не опинилася. На жаль, футболістам “Вереса” вдалося організувати результативну атаку. Відзначився Владислав Степанчук.

У другому таймі на поле вийшли молоді виконавці Дмитро Лях (пройшов школу сімферопольської “Таврії”, виступав за аматорський колектив “Маяк” із Великого Кучурова), Антон Батрак (виступав за одеський “Чорноморець – 2”, молодіжний склад “Чорноморця”), Андрій Шишигін (раніше грав за “Буковину – 2”), Тарас Овчар (пограв у аматорських командах Івано-Франківської області та Польщі). У другій половині зустрічі грали ті футболісти, які минулого сезону захищали кольори “Буковини” – Андрій Королянчук та Олег Добровольський. Звісно, що допомогла присутність на полі і досвідченого Степана Маковійчука, який останнім часом грав за ФК “Волока”. Спочатку Степан реалізував пенальті), а згодом оформив дубль. “Буковина” перемогла з рахунком 2:1.

1 Comment
  1. Andriy Kalynka says

    Молодці буковинці що перемогли полішуків!

Leave A Reply

Your email address will not be published.