Волейболістам пропонують позмагатися в рамках «Олімпійського дня 2015»

7

У суботу, 27.06.15, у рамках «Олімпійського дня» заплановані і турніри з паркового та пляжного волейболу, для участі в яких запрошуються всі охочі.

Олімпійський день 2013
Олімпійський день 2013

Місце проведення – майданчики стадіону «Буковина». Початок – з 12:00.

Чоловічим командам пропонують позмагатися у парковому волейболі (4х4, склад команди – 5 осіб), а жіночим – у пляжному волейболі в рамках Ліги пляжного волейболу (склад команди – 2 осіб).

Змагання будуть проведені за умови, що до четверга 25.06.15 (включно) участь підтвердять не менше 3-х команд у кожній номінації.

Довідки: 099 225-52-40, 099 189-89-14, 050 841-61-33.

***

Станом на кінець доби 25.06.15 коректно заявились 2 жіночі команди на пляжний волейбол (у третьої команди не вказаний представник та контактний телефон) та 1 чоловіча команда на парковий волейбол. Ще цікавився в телефонному режимі представник ветеранської команди, але було бажання грати саме серед ветеранів.

Оскільки у визначений термін не зареєструвався необхідний мінімум команд, змагання з волейболу в рамках “Олімпійського дня 2015” проводитися не будуть.

Якщо є пропозиції щодо проведення інших змагань з різновидів волейболу, – пропонуйте (sportbuk@gmail.com або можна тут в коментарях).

***

Додаткову інформацію про заходи «Олімпійського дня 2015» можна прочитати тут:

Співорганізатори:  Чернівецьке обласне відділення НОК України, управління молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації, Чернівецьке міськспортуправління, Чернівецький обласний центр ФЗН «Спорт для всіх».

7 Comments
  1. Alex says

    А в плані футболу нічого не планується до Олімпійського дня?!

    1. Поки що ні…

      1. Олег says

        А баскетболу ?

        1. Не було ініціативи від баскетболістів… Від волейболістів була ініціатива, але вони ж її слабо підтримали цього разу:)

  2. Олег says

    А баскетболу ?

  3. Alex says

    А ліга пляжного футболу планується цього літа?

    1. Пропонувати, певно, будемо. Але торік після 2-х турів так вже бажаючих на рівні кворуму не було, тому змагання залишились недовершеними. Без учасників змагань не буває:)

Leave A Reply

Your email address will not be published.