Запрошуємо 17 травня 2015 р. на «Біг Миру»! (реєстрація)

1

У неділю, 17.05.15, у Чернівцях відбудеться ІІ «Біг Миру», для участі в якому запрошуються всі охочі. Старт і фініш – на Соборній площі.

«Біг Миру» пройде за традиційним вже маршрутом (як і масовий забіг для всіх охочих в рамках 140518-Big-Myru-G-sportbuk.com-51-masovo-copy«Буковинської милі»), – тобто по вул. Героїв Майдану (колишня Червоноармійська). Старт і фініш – на Соборній площі. Дистанція – 2 милі (3218 м) .

Бажаючих взяти участь у «Бігу Миру» просимо попередньо зареєструватися (необхідні дані про учасника – ім’я, прізвище, дата народження, за бажанням – контактний телефон для можливої передачі оперативної інформації).

ПОПЕРЕДНЯ РЕЄСТРАЦІЯ ЗАОЩАДИТЬ ВАШ ЧАС!

Участь безкоштовна (без стартового внеску)!

У разі попередньої реєстрації, Вам достатньо буде підійти до столику з надписом «Для учасників, які зареєструвалися попередньо», назвати своє прізвище, ім’я і отримати номер (який буде і номером для участі у розіграші призів). В іншому випадку доведеться ще заповнювати анкету на місці, що займе «зайвий» час.

Вітаються колективні заявки від організацій, підприємств, фірм тощо (для колективних учасників-підприємств/фірм/установ можливий додатковий «бонус» в якості безкоштовної реклами на SportBuk.com і fakty.cv.ua).

Попередня реєстрація через інтернет – тут (до 17:00 15.05.15)

Зареєструватися попередньо можна також, приєднавшись до події на facebook.com

або через форму на google.com:


***

Реєстрація на місці – з 10:00 до 11:30 17.05.15.

Учасники «Бігу Миру», за бажання, можуть також замовити собі за собівартістю футболку-вишиванку з символікою змагань – до 12.05.15 (включно). І отримати її в день змагань (або напередодні). Додаткову інформацію можна отримати за тел. (050) 841-61-33, e-mail: <sportbuk@gmail.com>.

Увага! Серед учасників масового забігу будуть розіграні призи – від пам’ятних презентів до велосипедів!

«Біг Миру»– це ще один проект від організаторів «Буковинської милі».

Співорганізатори змагань: СК «Гешко», Чернівецька обласна федерація легкої атлетики, управління молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації, Чернівецький обласний центр ФЗН «Спорт для всіх», Чернівецьке міськспортуправління, Чернівецьке обласне відділення НОК України, регіональне відділення Комітету з фізвиховання та спорту МОНУ.

Головний партнер – готель «Буковина» (Валерій Чинуш).

bukovyna-hotel-logo-new

Медіа-патронат – телеканал «Чернівці».

Онлайн-трансляція:  «Чернівецький промінь».

Звук: DJ Fox.

Стартовий партнер – мисливсько-рибальський магазин «Легіон» (Театральна площа, 6, Героїв Майдану, 71 (ТЦ «Майдан», 3 поверх))

На фініші для всіх учасників – вода

VitaSe-voda-Spravgnya-bez-roku-copy-mini

Звертаємо увагу потенційних учасників, що міська рада рекомендує «зараховувати до участі в спортивних заходах виключно тих осіб, які пройшли медичний огляд та не мають протипоказань до фізичних навантажень». Тож просимо, по можливості, пройти медичний огляд перед участю у Бігу Миру. Допуски для участі у змаганнях надаються обласним лікарсько-фізкультурним диспансером (м. Чернівці, вул. Стеценка, 3). А для участі у спортивно-масовому заході допуск можна взяти у дільничого лікаря (у поліклініці за місцем проживання).

Як виняток, можна на місці засвідчити власним підписом, що відповідаєте за стан свого здоров’я, розумієте можливі ризики і у разі проблем не матиме претензій до організаторів (за неповнолітніх підписувати можуть батьки або офіційні опікуни).

***

Фото: Біг Миру 2014 в Чернівцях підтримали ~750 учасників, в т.ч. кандидати в мери

***

Інформація для учасників «Естафети Миру» серед навчальних закладів!

Реєстрація команд на місці – 17 травня з 10:00 до 10:30 на Соборній площі. Стартові номери надають організатори.

ПОЛОЖЕННЯ

про проведення естафетних змагань «Естафета Миру 2015»

 

  1. Цілі та завдання

Змагання проводяться з метою реалізації Регіональної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2013-2017 роки, подальшого розвитку легкої атлетики, залучення молоді до регулярних занять спортом, пропаганди олімпійських ідеалів та здорового способу життя.

 

  1. Місце, термін, програма проведення змагань

Змагання відбудуться 17 травня 2015 р. у м. Чернівцях на Соборній площі. Старт – об 11:00. Реєстрація учасників на місці – 17 травня 2015 р. з 10:00 до 10:30. Змагання проводяться на дистанції 1 миля (1609 м 34 см), поділеної на 8 етапів (дівчата долають по половині маленького кола на Соборній площі, хлопці – по цілому маленькому колу – орієнтовно 270 м).

 

  1. Учасники змагань

Змагання проводяться згідно з правилами з легкої атлетики. До участі допускаються команди навчальних закладів (склад – 8 чол.: по 4 дівчат і хлопців), які нададуть організаторам до завершення реєстрації завірену лікарем заявку (в заявці обов’язково вказувати прізвище, повне ім’я, дату народження). Навчальні заклади можуть, за бажання, заявляти до 3-х команд.

Нагороди розігруються у чотирьох номінаціях – серед загальноосвітніх, професійно-технічних, середніх спеціальних (технікуми, коледжі) та вищих навчальних закладів.

Попередні заявки надсилати до 16:00 15 травня 2015 року за адресою:
м. Чернівці, вул. Університетська, 50, обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» т/ф (0372) 51-31-98, 55-26-00,
e-mail: <bukovynamile@gmail.com>.

 

  1. Витрати

Витрати на проведення змагань несуть: обласне відділення НОК України, обласний центр ФЗН «Спорт для всіх», СК «Гешко».

Місце проведення змагань забезпечує міськспортуправління.

 

  1. Нагородження

Переможці та призери у кожній номінації нагороджуються дипломами та медалями від відділення НОК України, ОЦ «Спорт для всіх». Команда, яка показує абсолютно кращий результат, отримує перехідний Кубок.

 

Це положення є офіційним запрошенням на змагання

1 Comment
  1. Юлиана says

    ю

Leave A Reply

Your email address will not be published.