Боксери і Ко запрошують 25 квітня спільними зусиллями прибирати берег Прута

0

У суботу, 25.04.15, охочих долучитися до гарної справи прибирання берегу річки Прут запрошують зібратися о 9:30 біля боксерського клубу «Колізей-Машзавод» (стоянка нічного клубу «Егоїст»).

150425-subotnik-Pogodin-anons

Вихованці і тренери БК «Колізей-Машзавод», як відомо, вже не раз ініціювали і брали участь у подібних акціях – у рамках громадського проекту «ТВОЯ ІНІЦІАТИВА».

Детальніше про суботник 25 квітня SportBuk.com розповів майстер спорту з бокусу, тренер БК «Колізей-Машзавод» і один з керівників ГО «ТВОЯ ІНІЦІАТИВА» Олександр Погодін:

«Весна прийшла не лише з першим цвітом дерев, співами пташок, а й, на жаль, з величезною купою сміття. Вулицями «гуляють» пакети, целофанові кульки, папірці.
Найбільш проблемне місце із мотлохом – це береги річок. Тільки уявіть, як влітку ви прийдете на чернівецький пляж і будете насолоджуватися аж ніяк не природою, а її прямими шкідниками.
Отож, щоб забезпечити собі, друзям, сім’ї, чернівчанам, природі приємне літо, спокій, – завпрошуємо чернівчан 25 квітня о 9:30 до нашого клубу «Колізей-МашЗавод» (стоянка НК «Егоїст»), щоб очистити берег р. Прут (від моста Калинівського ринку до Дріждзаводу).
Приєднатися до активістів громадської організації «ТВОЯ ІНІЦІАТИВА», які поставили собі за мету очистити 5 км берегів від сміття, можуть всі охочі.
Рукавички та пакети для сміття можна буде отриматеиу нас.
Координатори;
1. Машзавод: Олександр тел. 0(99) 076 73 01
2. Міський пляж: Василь тел. 0(50) 374 85 95
2. Кольцо перед р. Прут: Василь тел. 0(50) 374 85 95
Невже ви залишите природу в такому жахливому стані? Такого не може бути! Тож чекаємо вас у суботу! Спільними зусиллями!»

***

Свідомих чернівчан запрошують 25 квітня на прибирання берега Прута

***

Боксери влаштували у центрі Чернівців… «вільні обійми» (фото, відео)

***

Тренер з боксу запрошує 19 грудня на… «Літературний слем»

***

У Чернівцях цигарки обмінюють на яблука (фото, відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.