Футбол: «Буковина» перемогла в гостях тернопільську «Ниву»

0

У понеділок, 16.03.15, чернівецька «Буковина» зустрілась з тернопільською «Нивою» і перемогла з рахунком 2:0.

У першому таймі, як повідомляє fcnyva.com, Богдан Самардак випустив на поле потенційну основу 150316-Nyva-Bukovyna-fcnyva-com“Ниви”. Стартові хвилини зустрічі пройшли без особливого загострення з обох сторін. Господарі намагались грати першим номером, але буковинські захисники ніяк не пускали тернополян до воріт. Перший ж небезпечний момент створили гості у середині тайму. Екс-футболіст “Ниви” Олександр Лисюк пробивав з розвороту, але м’яч пройшов повз.

Відповідь “Ниви” не забарилася. Півзахисник на перегляді наважився на удар з середньої дистанції та, після рикошету від оборонця, шкіряна сфера пролетіла вище. Згодом ще один півзахисник на перегляді пробивав по воротах “Буковини” зблизька. Перший удар нашого гравця відбив кіпер, а другий прийняв на себе захисник.

Загалом за ігрової переваги “Ниви” наприкінці першого тайму, обом командам так і не вдалося відкрити рахунок.

Зате по перерві активніше заграла “Буковина”. Тренерський штаб “Ниви” випустив на поле кількох молодих футболістів, знявши з поля більш досвідчених. “Буковина” такою ротацією скористалася і незабаром після свистка на другий тайми рахунок відкрила. Після прострілу з лівого флангу гравець чернівчан в один дотик переправив м’яч у сітку.

“Нива” доволі довго не могла оговтатися від пропущеного м’яча, а коли це зробила, то втратила, мабуть, найреальнішу нагоду забити у цьому матчі. Ярослав Волошин після стінки з партнером вийшов на ворота буковинців, але забити з близької відстані не зумів — вище. Натомість наші суперники зуміли скористатися помилкою центральних оборонців і вдруге вразити ворота “Ниви”.

Відмітимо, що на останніх хвилинах тернополяни створили ще одну хорошу нагоду. Після навісу з кутового захисник на перегляді пробивав головою. Втім, м’яч у цьому епізоді теж розминувся з воротами.

В експрес-коментарі, як повідомляє fcbukovyna.com, головний тренер «Буковини» Юрій Гій зазначив, що на перший план виходив не результат матчу, а перегляд футболістів, які претендують на місце у команді. Наставник нашого колективу також зауважив, що не зовсім задоволений діями своїх підопічних у першому таймі.

Планується, що 19 березня чернівецька «Буковина» зіграє у Білій Церкві контрольну зустріч з місцевої командою другої ліги «Арсенал – Київщина».

 

Склад «Ниви»1 тайм: Воротар на перегляді — Гудак, Донець, Емерсон, Яневич — новачок, новачок, новачок, новачок, новачок — Грищенко

2 тайм: Воротар на перегляді — Гудак, новачок, Емерсон, Яневич — Волошин А., Красномовець, Волошин Я., новачок, новачок — Грищенко (на заміну виходили Кохман, Мдінарадзе, Рижук та гравець на перегляді)

Склад «Буковини»: Яшков (Одольський, 85), Білоус (Давідчук, 60), Дем’янчук, Тєрєхов (Жовтюк, 46), Темерівський (Горда, 85), Лисюк (Добровольський, 75), Толстяк (Косован, 75), Загідулін (Ситников, 60), Власюк (Булезюк, 70), потенційний новачок (потенційний новачок, 46), Лакуста (Королянчук, 75).

Leave A Reply

Your email address will not be published.