Фото: У Чернівцях визначили «найрозумнішу красуню 2015»

0

У фінальному двобої за звання «Найрозумніша красуня Чернівців» зійшлися телеведуча Анна Спрінчінат та студентка ЧТЕІ КНТЕУ Анна Бевзо.

150308-shashki-Malina-IQ-1-Sprinchinat-Bevzo-Buchynsjka-sportbuk.com

Цей почесний титул 8.03.2015 розіграли під час прем’єрного турніру з шашок серед красунь, який відбувся у новому кафе розваг «MALINA IQ», розташованого на вул. Героїв Майдану, 154 (екс-Червоноармійська, якщо їхати з центру – не доїжджаючи до повороту на вул. Каспрука). Серед співорганізаторів був і обласний центр «Спорт для всіх» (SportBuk.com).

Перемогу у фіналі святкувала 19-річна Анна Бевзо. Вона отримала 10 грамів срібла від «MALINA IQ». Алла Спрінчінат («Чернівецький промінь»), відповідно, стала срібною призеркою і володаркою 50% знижки на нанофотосесію від MK Studio photo&design (Михайло Крилюк), а Анжеліка Бучинська (медколедж «Монада») за 3 місце отримала сертифікат на безкоштовне проведення виїзної церемонії від агенства «Весілля від А до Я». Серед усіх учасниць розіграли також 3 квитки на двох на безкоштовне проведення вечора в нашому закладі та 15% знижки на весільну сукню від «LUSSO».

Взагалі ідея такого кафе з інтелектуальними іграми – просто чудова. І атмосфера там теж – дуже класна. І ціни доступні, що теж не маловажно.

Деталі та фото будуть додані.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

 

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.