Фото: До нічної пробіжки у Чернівцях долучився… чемпіон Молдови з боксу

0

Сюрпризний гість з Молдови долучився до вечірньої оздоровчої пробіжки на стадіоні «Буковина» 3.02.15 з «передачі» чернівецьких друзів.

На вечірні колективні пробіжки власник «Льодового майданчика» Павло Польовий та облцентр «Спорт для всіх» запрошують всіх охочих щодня на 20:00, крім неділі.

У вівторок, 3.02.15, серед учасників сюрпризно з’явився у нещодавньому минулому чемпіон Молдови з боксу у суперважкій категорії, а нині тренер з цього виду спорту Іван Лісник з Бричан. Майстер спорту сусідньої країни завітав на Буковину… ремонтувати своє авто (в Мамаївцях Кіцманського району). Зупинився в готелі «Буковина». У Чернівцях має друзів, якими познайомився декілька років тому під час зимового відпочинку на «Буковелі». Дізнавшись про вечірній оздоровчий проект, не вагаючись долучився до пробіжки. А додатковим бонусом для нього, крім гарного настрою, стало запрошення від Павла Польового покататися на ковзанах безкоштовно на «Льодовому майданчику». На льоду йому склали компанію красуні Альонка Цибух (до слова, перша фіналістка конкурсу «Льодова Королева 2015» та Наталка Федорович. Остання запропонувала подбати, аби, як мінімум, на суботніх колективних пробіжках були якісь «ексклюзивні» цікаві гості, натякнувши, що в цій ролі можуть виступати і актори Чернівецького муздрамтеатру.

З подивом гість з Молдови дізнався про приємний збіг його приїзду з проведенням у Чернівцях національних змагань з боксу, які він, звісно, теж збирається відвідати.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спор для всіх»

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО


***

Фото: Ще один олімпієць підтримав оздоровчу пробіжку, яка б’є рекорди

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.