Оздоровчу пробіжку поєднали зі «скандинавською ходьбою» і катанням на ковзанах

0

Уперше традиційна суботня колективна пробіжка 10.01.15 була поєднана з відносно новою для нас оздоровчою руховою активністю – «скандинавською ходьбою» з палками.

150110-probizhk-a-Bukovyna-sportbuk.com (2)

До оздоровчої пробіжки приєдналась п. Галина Грабова (з онуками Максимом і Костиком з 3-А класу ЗОШ №5), яка захоплюється і йогою, і «скандинавською ходьбою», і деякими іншими оздоровчими заняттями.

«Цементують» групу останнім часом власник «Льодового майданчика» Павло Польовий, який і сам бігає, і інших заохочує, презентуючи за участь годину безкоштовного катання на ковзанах, громадський діяч і журналіст Олексій Пономаренко (який теж залучає друзів), капітан ФК «Університет» Володимир Смола, активіст Володимир Олекшій, екс-гравець «Буковини» Олександр Білоус, який був відсутній з поважної причини – грав за команду «Апекс» у Кубку області з міні-футболу (з цієї ж причини були відсутні деякі інші футболісти, які періодично долучаються до пробіжок), а також автор цих рядків.

Після пробіжки (і ходьби) охочі змогли покататися на «Льодовому майданчику». Інших охочих Павло Польовий запросив на чаювання.

Наступної суботи очікується, що з п. Галиною прийдуть ще деякі шанувальники «скандинавської ходьби», тож кого зацікавив цей оригінальний і корисний вид рухової активності, – чекаємо 17.01.15 о 10:00 біля «Льодового майданчика». І, звісно, всіх охочих приєднатися до колективної пробіжки! І покататися «на шару» на «Льодовому майданчику»:)
А наступна «позачергова» пробіжка очікується або напередодні Старого Нового року, або 14 січня (стежте за анонсами!).
Певно, варто додати, що до оздоровчої групи мають повернутися деякі моделі і приєднатися «новачки-депутати»;)

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

«Свята вечеря» після пробіжки – ще смачніша! (Різдвяний оздоровчий флешмоб)

***

Фото: У Чернівцях 1 січня Дід Мороз долучився до оздоровчого пробігу

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.