Запрацював міні-футбольний майданчик з штучною травою СК «Локомотив»

0

Черговий міні-футбольний майданчик з штучним покриттям у Чернівцях облаштовано біля спортивного комплексу «Локомотив» (вул.. Білоруська, 25 а).

141128-mini-maydanchyk-Lokomotyv-sportbuk.com (2)

Розмір ігрового майданчика – 40х20 м. Штучна трава, як повідомив SportBuk.com керівник СК «Локомотив» Іван Іліка, – італійська останнього покоління.

Майданчик освітлюється, тож на ньому грати можна і в темну пору доби.

Довідки з питань запису на оздоровчі заняття з міні-футболу на штучному майданчику за тел.: (050) (066) 487-60-77 (Іван Григорович).

Найближчим часом планують закінчити і капітальний ремонт спортзалу «Локомотив».

 

Нагадаємо, що інші 3 міні-футбольні майданчики з штучним покриттям розміром 40х20 м розташовані біля стадіону «Буковина», на території ФОК «Олімпія» і біля готельно-ресторанного комплексу «Маленький Париж». Ще один стандартний міні-футбольний майданчик з штучною травою розміром 40х20 м облаштований на території гімназії №4 по вул. Щепкіна, 2 (на розі з вул. 28 Червня).

Ще в наявності у Чернівцях є стандартне футбольне поле з штучною травою (ФОК «Олімпія»), футбольний майданчик з штучною травою 65х36 м в студмістечку ЧНУ і два майданчики розміром 24х15 м (стадіон «Мальва» і ФОК «Олімпія»).

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор обласного центру «Спорт для всіх»

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО


***

У Чернівцях облаштовують ще один майданчик з штучною травою (фото)

***

Фото: Запрацював майданчик з штучною травою в комплексі «Маленький Париж»

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.