Фото: Про зустріч боксерів з України та Молдови у Чернівцях і… більярд

0

Безцінний міжнародний досвід назвали спортсмени і тренери головним «здобутком» за підсумками двобою між боксерами з Буковини та Молдови, який відбувся у Чернівцях.

141230-box-Kolizey-Moldova (5)

Боксерський матч між представниками буковинських клубів «Бояни», «Спарта», «Спартак» і «Колізей-Машзавод» та гостями з Молдови відбувся на рингу клубу «Колізей-Машзавод». Організатором виступила ГО «ТВОЯ ІНІЦІАТИВА».

У поєдинках, як повідомив SportBuk.com керівник ГО «ТВОЯ ІНІЦІАТИВА» і тренер клубу «Колізей-Машзавод» Олександр Погодін, взяли участь юнаки 1997-2002 років народження.

Дворазовий переможець першості Молдови Єгор Беженару зазначив, що залишився задоволений проведеними боями. На запитання: «Як вас зустріли в Чернівцях?», відповів: «Вообще отлично, очень приятные тренера, всё рассказывали нам, показывали, сделали екскурссию, всё было класно».
Минулорічний переможець і цьогорічний срібний призер першості Молдови Ахмед Чемортан (1999 р.н.) зізнався, що Чернівці йому дуже сподобались, як гостинний прийом. І теж резюмує: «Все чудово».
Вихованець клубу «Колізей-Машзавод» Володимир Бойко (1999 р.н.) у 2014 р. записав до свого активу 3 місце на міжнародному турнірі в Рівному. Зазначає, що у матчі з боксерами з Молдови отримав цінний досвід.
Тренер команди з Республіки Молдова Михайло Мунтян констатує: «Що очікували, те й отримали: хороші бої, дружбу, досвід». Розповідає, що вже бували у нашому місті, де зустрічають, як завжди, привітно. Враження у тренера залишилися дуже хороші, єдине, що ставало перешкодою, – це сніг. Тому молдавський колега запевняє: приїдуть ще влітку до дуже гарного міста.
Організатори боїв теж задоволені, адже все відбулося саме так, як і планували. Окрім здобутого досвіду, вихованці боксерських клубів знайшли нових друзів.

Самі результати в поєдинках не фіксували, аби, як кажуть, не псувати комусь настрій перед Новим роком.

Матч відбувся 29.12.14.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

***

Фото: Тетяна РАЦІБОРСЬКА

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Боксерські підсумки у більярдному клубі

Звітному міжнародному матчу передували підсумки сезону 2014, які клуб «Колізей-Машзавод» підбив у 141225-box-bilyard-Visimka-4-Pysarenkoбільярдному клубі «Вісім», власник якого Олег Писаренко (сам колишній плавець, тепер тренер з плавання на громадських засадах) надав можливість юним боксерам пограти безкоштовно в більярд. До слова, син Олега – Дмитро (2006 р.н.) успішно виступає і в плаванні, і в боксі.

Керівники та наставники клубу привітали вихованців з наступаючими святами, згадали основні події минулого сезону, нагородили кращих, висловили вдячність меценатам за допомогу дітям та залу боксу. Як зазначив Олександр Погодін, вражаючим був і віковий діапазон – від наймолодших 2006 р.н. до найстаршого, якому 56 років і який тренується в клубі «Колізей-Машзавод» 5 років.

141225-box-bilyard-Visimka141225-box-bilyard-Visimka-2

 

 

 

 

 

 

141225-box-bilyard-Visimka-3

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.