Фото: «Княгиня Чернівців 2014» і Ко випробували на собі «FitCurves»

0

Уперше чернівецькі красуні в рамках проекту «Моделі за здоровий спосіб життя» 11.12.14 завітали до популярного фітнес-клубу «FitCurves».

141211-FitCurves-sportbuk.com (149)

«FitCurves» – це успішна мережа фітнес-клубів, яких у Чернівцях наразі три:

вул. Героїв Майдану, 104 (тел.: (050) 33-99-700),

вул. Шептицького, 5 (тел.: (050) 828-58-41),

вул. Парковий проїзд, 2 (ТЦ «Сіті-Парк», 3-й поверх, тел.: (050) 375-42-03).

«FitCurves» пропонує представницям прекрасної статі ефективний 30-хвилинний фітнес (з тренерами), дієву програму правильного харчування та стійкого зниження ваги (3-фазна програма управління вагою, без дієт, не треба рахувати калорії) та персональний супровід (щомісячна діагностика складу тіла, консультація спеціаліста).

Ексклюзивні знижки у мережі «FitCurves» пропонують для студенток. Крім цього, зараз діє така акція: знижка 50% на клубну карту + безкоштовна діагностика складу тіла (для нових членів клубу «ФітКьорвс»).

Красуні, серед яких найтитулованішою була Катерина Раскова («Княгиня Чернівців 2014», «І-віце Королева Чернівців 2014», учасниця конкурсу Студентська міс України), випробували на собі програму «FitCurves» в клубі по вул. Героїв Майдану, 104.

Дівчатам тренування сподобалось. Відзначають доступність і «прикольність»:)

Катерина Раскова:

«У фітнес-клубі «FitCurves» дуже привітний персонал, який подарував нам дружню атмосферу, провели ритмічне тренування з тренерами, які знають свою справу. Вони допомагали нам і задавали ритм нашому заняттю. У фітнес-клубі є нове обладнання, яке дозволяє не «перекачувати» м’язи, а тримати їх у формі, що більше за все цікавить дівчат. Ці тренування тривають 30 хвилин, що не дуже сильно впливає на ваш денний графік, зате завдяки тому, що заняття включає в собі кардіо та силові вправи, розминку і розтяжку, сумувати там ніколи буде. І ефект такі тренування дають чудовий!»

Нагадаємо, що акція «Моделі за здоровий спосіб життя» організована спільно обласним центром «Спорт для всіх» (SportBuk.com) і модельним агентством «Шоу-Тайм» (за підтримки обласного відділення НОК України, фото порталу fotograf.org.ua та fakty.cv.ua).

Георгій МАЗУРАШУ, директор ОЦ ФЗН «Спорт для всіх»

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Фото: Моделі «замучали» в спортзалі переможця «Mister & Miss Universe 2014»

***

Фото: «Королеви Чернівців 2014» випробували себе в ролі фігуристок

***

У Чернівцях на групу колективного схуднення пішли… худенькі моделі

***

Фото: Княгиня Буковини і Ко рекомендують фітнес – для краси і здоров’я

***

Фото: Міс Буковина і Ко запрошують займатися спортом

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.