Ексклюзив: Під «спортивною ялинкою» зірки також загадують МИР

0

Яким був 2014-й для кращих буковинських спортсменів і що вони загадують під «спортивною ялинкою», – інформація з перших вуст.

2014-15-Noviy-rik-sportsmeny-sportbuk.com

На прохання SportBuk.com провідні спортсмени Буковини поділилися приємними експрес-спогадами 2014 року і розказали по секрету, що вони загадали би під «спортивною ялинкою» у новорічну ніч 2014/15.

 

Лідія Січенікова (стрільба з лука, чемпіонка світу 2014 р. в команді):

Найприємніше. Звісно, те, що ми командою виграли чемпіонат світу в приміщенні. У дорослому спорті це для мене найбільший успіх. А щодо «спортивної ялинки»… Звісно. Загадала би виграти Олімпіаду 2016 року. Але для початку треба загадати здобуття олімпійської ліцензії.

 

Наталія Лупу (легка атлетика, чемпіонка Європи в приміщенні на 800 м):

Якби мене пару років назад попросили розказати, яким я могла би уявити собі найбільш невдалий рік, то, думаю, я би не додумалась до такого, яким виявився насправді 2014-й… Але якщо Бог дає нам такі випробування, значить так він задумав і так має бути. Ми мусимо подолати всі проблеми і вийти з них сильнішими! Я маю свої мрії, у т.ч. олімпійські, але під «спортивною ялинкою» я би загадала успіхи не для себе, а для сестрички Насті – щоби вона стала на ноги і змогла повернутися у спорт!

(поки що Анастасія відновлюється після важкої травми і переключилась на плавання, вже виступала вже у змаганнях у Миколаєві – серед спортсменів з вадами опорно-рухового апарату, і виконала норматив кандидата в майстри спорту – прим. авт.)

 

Еміль Ібрагімов (легка атлетика, чемпіон України 2014 р. на 60 м)

Найприємніші події року для мене – це перемога на командному чемпіонаті України на 60 м, перший серйозний старт на міжнародному рівні. І одразу повторення рекорду України в естафеті 4х100 м. Приємно, що мене включили до дорослої збірної України, точніше до елітної групи, яка готується до Олімпіади. Цей рік взагалі в спортивному плані приніс мені приємні переміни.

Шкода, що в країні у нас така біда… Під «спортивною ялинкою» я загадаю, щоби наступного року у нас все змінилось на краще. І бажаю сил, терпіння, здоров’я нашим захисникам, які здійснюють свої подвиги на передовій, щоби ми могли тут спокійно відзначати Новий рік. І всіх з Новим роком!

 

В’ячеслав Антонюк (легка атлетика, чемпіон України серед молоді):

2014-й для мене взагалі чудовий спортивний рік. У спортивному плані збулося навіть дещо з того, що я й боявся загадувати минулої новорічної ночі (сміється – авт.). Не збулось лише те, що на чемпіонат світу ми з тренером планували поїхати. Але сподіваюсь, що ще буде шанс. У «спортивної ялинки» загадав би стати чемпіоном Європи, як мінімум. І дуже хочеться поїхати на чемпіонат світу. А в життєвому плані, звісно, загадаю, щоби мир був в Україні, щоби закінчилась вже ця війна. Щоби всі були живі-здорові! І нехай здійсняться всі наші мрії, крім мрій суперників, які будуть йти врозріз з моїми мріями (сміється – авт.).

 

Руслана Цихоцька (легка атлетика, чемпіонка України 2014 р., потрійний стрибок)

Рік для мене важкий… Бабусю втратили на початку року… Але треба ж про приємне згадувати… Ну, виграла чемпіонат України – це була приємна несподіванка навіть для мене (сміється – авт.). Це додало сил і впевненості.

А загадати би хотіла, нарешті, себе реалізувати, якоїсь стабільності і в житті, і, звісно, в спортивній кар’єрі. І, звісно, здоров’я та Миру!

 

Валерій Чоботар (карате, переможець етапу Кубку світу 2014 р. в командному куміте)

2014-й спортивний рік для мене, вибачте, офігенний (сміється – авт.). Найприємніше згадувати чемпіонство на Кубку світу. І те, що потрапив до дорослої збірної. Хоча чого там згадувати – треба готуватися до наступних змагань, що було, – це вже історія.

Що загадав би? Хочу стати чемпіоном Європейських Олімпійських ігор, які у 2015 році вперше відбудуться. І, звісно, щоби мир був!

 

Костянтин Ільїн (богатирське багатоборство, чемпіон України 2014 р.)

2014-й… Коли Крим забрали і війська в Донецьк увійшли, я ох… А-а, про приємне треба? Найприємніше – це перемога на «Богатирі року» декілька днів тому. Ще приємно, що з’явилась надія на те, що почнуть реально люструвати «лівих» суддів, це для мене болюча тема – я би окремих наших «чесних» суддів сам би проілюстрував (сміється – авт.).

А загадав би перемоги на світових змаганнях! І миру, звісно!

Записав Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор обласного центру «Спорт для всіх»

Від порталу SportBuk.com і від обласного центру «Спорт для всіх» щиро бажаємо нашим спортсменам, тренерам, фахівцям сфери фізичної культури і спорту, меценатам, та й взагалі всім землякам та співвітчизникам, щоби 2015-й був на-а-абагато кращим, ніж 2014-й, щоби у нас запанували МИР і спокій і щоби ми могли гідно жити і радіти спортивним, а не військовим успіхам!

З Новим роком!

***

Гешко і «Льодовий майданчик» запрошують 1 січня на пробіжку і «шарове» катання

***

Спортсмени року: Хай в рік Коня, нарешті, почнуть «пахати» і депутати

***

Фото: У Чернівцях провели рік Змії нічним пробігом на 2014 і 3 по 2014 метрів

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.