Кафе «Літо»: теплий зал до 70 місць з вогнищем і… варениками за 10 грн. (фото)

0

Кафе «Літо» в центральному парку, яке асоціюється з недорогим «незимовим» відпочинком, виявляється, має чим приємно здивувати і в холодну пору року.

Розташоване у центрі парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка кафе «Літо» приваблює, передусім, доступними цінами та приємним сервісом. У теплу пору року тут завжди людно. В комплексі є чим зайняти і діток (різноманітні міні-атракціони), і дорослі можуть не лише посмакувати смачненькими стравами, а й, приміром, пограти в настільний теніс. Взагалі господарі «Літа» – великі прихильники здорового способу життя. Тож не дивно, що Руслана Мигалюк, в співпраці з облцентром «Спорт для всіх», зініціювала суботні зустрічі любителів оздоровчих пробіжок.

Але кафе «Літо» має всі можливості приймати гостей і в холодну пору року. У теплому приміщенні є декілька міні-залів і куточків на 4, 8, 14 і 42 місця, тобто, загалом, на 68 місць (хоча, за потреби, може бути і трохи більше посадочних місць).

Найбільший зал особливо затишний, бо тут є камін. Піца біля вогнища особливо смакує;)
Ціни – приємні. Приміром, порція вареників – 10 грн., деруни – 12 грн. і т.д. (станом на 15.11.14)

Працює теплий залі «Літа» з 11:00.

Тут зручно і приємно збиратися з друзями невеличкими компаніями. Хоча і для організації затишних святкувань дня народження або інших свят в обмеженому колі, – теж чудове місце;)

Довідки: (050) 602-70-12 (Руслана), (050) 507-08-94 (Родіон).

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Бажаючих займатися оздоровчим бігом чекаємо в суботу в парку біля кафе «Літо»

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.