Фото: Міс Буковина і Ко запрошують займатися спортом

0

Чернівецькі моделі на чолі з володаркою титулів «Міс Буковина 2013/14» і «Княгиня Буковини 2014» Антоніною Баланецькою взялися активно пропагувати спорт і здоровий спосіб життя.

 

Антоніна Баланецька
Антоніна Баланецька

Обласний центр «Спорт для всіх» та модельне агентство «Шоу-Тайм» (за підтримки обласного відділення НОК України) започаткували акцію «Моделі за здоровий спосіб життя», в рамках якої буковинські красуні відвідуватимуть різні спортивні клуби і фітнес-центри з метою пропаганди оздоровчих занять спортом та здорового способу життя.

Символічно, що стартував цей проект 4.11.14 у популярній фітнес-студії «Ритм», керівником якої є у минулому титулована дзюдоїстка і самбістка, а нині – відома танцюристка «pole dance» Юлія Бурлаку-Кочервей.

Моделі на чолі з Міс Буковина Антоніною Баланецькою випробували на собі вело-денс. Заняття провела інструктор фітнес-студії «Ритм» Анастасія Ончуленко.

Дівчатам крутити педалі під музичку, в поєднанні з різноманітними вправами, дуже сподобалось. Деякі одразу після закінчення тренування почали цікавитися, на яких умовах можна займатися вело-денсом регулярно.

Забігаючи наперед, зазначимо, що Анастасія Ончуленко (095 330-70-04) веде заняття по вівторках, четвергах і суботах, а по понеділках, середах і п’ятницях тренує Альона Березовська-Якушева (050 290-40-28).

У студії «Ритм» є також Strip-пластика, Exotic Pole dance і Pole dance. Але ці різновиди наші моделі випробують якось іншим разом:)

А поки що дівчата поділяться враженнями від вело-денсу, в якому всі учасниці акції були «дебютантками».

Антоніна Баланецька: «Ой, враження дуже чудові! Мені і моїм ніжкам такі вправи дуже сподобались (сміється – авт.). Окрім фізичних навантажень, отримала море позитивних емоцій! Такі тренування в стилі диско не можуть не сподобатись. Звичайно, деякі вправи були важкуваті, але якщо їх правильно виконувати, з подихом, так як показувала тренер, то виходить дуже навіть легко! Спорт ніколи не вийде з моди, адже підтягнуте тіло і здоровий дух – це те, про що мріють всі люди!»

Єлєна Бабяк: «У «Ритмі» я отримала море позитивних емоцій. Від занять вело-денсом я просто в захваті. Як і від знайомства з чудовим інструктором Анастасією. Вона нас підтримувала, підбадьорювала, допомагала. Якщо щось не виходило з першого разу. На велотренажер я сіла вперше. І зрозуміла, що лише на перший погляд здається, що це легко. На перший раз було важкувато, як, утім, і попереджали – що на перших заняттях може бути непросто, але з часом організм звикає до цих навантажень і тренування даються легше. Дякую тренеру і організаторам акції. І запрошую чернівчан на вело-денс. Точно не пошкодуєте!»

Ірина Ілащук: «Уперше побачивши заняття з вело-денсу, мені здавалося, що це все так просто зробити, легко, без великих зусиль. Але тільки сівши за вело-тренажер, я зрозуміла, що це велика праця. Як кажуть в народі, краса потребує жертв (сміється – авт.). Я в захваті від тренування і хочу всім дівчатам порадити студію «Ритм» та вело-денс».

Коментарі інших учасниць будуть додані.

 

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО


***

 Фото: Футболісти «Буковини» і «Меркурія» сюрпризно «засвітилися» на велоденсі

***

Відео: Змагання з pole dance у Чернівцях (спеціальний гість – Наталія Колот)

***

Фітнес студія «Ритм»

***

Знижки до 50%, спеціальні пропозиції (програма «спортивної лояльності»)

***

«Спортивний ревізор» рекомендує: вело-денс з красунею-тренером і «гормонами щастя»

***

Фото: Чемпіонка України з волейболу Марта Мулна зайнялась «вело-денсом»

***

Фото: Олімпійка-лучниця зійшлась з чемпіонкою-волейболісткою на «вело-dance»

***

Фітнес-студія «Ритм» пропонує «спортивні знижки» до 50%!

***

Фото: Співачка і телеведуча – на вело-денсі, «велоденсери» – на Євромайдані

***

Фото: «Сексапільне» свято у фітнес-студії «Ритм»

***

Фото: Княгиня Буковини 2014 – Тоня Баланецька, Чернівців – Катя Раскова

***

Фото: Міс Західна Україна 2013/14 – Фуштей, Буковина – Баланецька, Чернівці – Граб

***

Фото: Нагородження лауреаток конкурсу «Королева MUSCLE HOUSE 2013»

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.