Сестричка Наталки Лупу успішно проходить реабілітацію, але ще потребує допомоги

0

5 квітня 2014 р. 17-річна новосельчанка Анастасія Григорій (сестра Наталки Лупу) на тренуванні отримала важку травму хребта – 90-килограмова штанга впала на неї. Потім було кілька операцій, ще пізніше – реабілітація, що триває і донині… Але не все так сумно! Це стало зрозуміло після розмови з буковинкою.

«Я вдячна всім, хто підтримує мене, — пролунав бадьорий голос спортсменки. – В першу чергу – морально. Це 141014-Nastia-Grygoriy-Lupuдопомагає мені якнайшвидше відновитися і повернутись до улюбленої справи – занять спортом».

Реабілітація Анастасії, за словами її сестри, чинної чемпіонки Європи в приміщенні з бігу на 800 м Наталії Лупу, проходить успішно, Настя вже займається з інструктором в басейні, їй роблять спеціальний масаж вдома, і прогрес з кожним днем все помітніший. Тим більше що і сама Наталія майже весь час поруч з родичкою.
«Взагалі-то я і спортом почала займатися завдяки сестрі, — каже Анастасія, — тоді мені було лише 13. Потім переїхала до Броварів, вчилася в БВУФК, бігала, а останнім часом почала опановувати і потрійний стрибок. Як раптом – травма!
Відверто кажучи, я ніколи не боялась болю, але це пролунало, наче грім серед ясного неба. Тим приємніше, що на мою проблему відразу звернули увагу і в благодійному фонді «Психологія та спорт», і в Федерації легкої атлетики України, і в Національному олімпійському комітеті. Дуже допомагає і підтримує Олена Говорова. Взагалі ця увага не тільки приємність, але й важлива допомога для мене. Спілкування з відомими людьми і спортсменами, серед яких і футболісти «Манчестер Юнайтед», київського «Динамо», харківського «Металіста», олімпійська чемпіонка з боротьби Ірина Мерлені, зірки шоу-бізнесу, дуже підтримує, а подарунки – маленькі і великі – приносять позитивні емоції. Я усім дуже вдячна за підтримку!»
А загалом, зізналась Анастасія Григорій, вона почувається набагато краще і її день нині наповнений звичними справами – дівчина читає, слухає музику і набирається сил для того, щоб якнайшвидше повернутися у великий спорт. І звісно, досягти в улюбленій справі неабияких успіхів!
ФЛАУ бажає Насті якнайшвидшого відновлення і в рамках проекту адресної допомоги «Ми поруч» закликає всіх небайдужих підтримати юну красуню.

Переказувати кошти можна на картку ПриватБанк:

6762 4683 1223 5793

(Лупу Наталія Олексіївна)

***
***

Leave A Reply

Your email address will not be published.