Фото: Нові сенсації у жіночій волейбольній лізі 2014/15

0

Чинні срібні призерки Буковинської жіночої волейбольної ліги з ЧНУ у другому матчі нового сезону сенсаційно поступились юним вихованкам обласної спортшколи (ОДЮСШ-3).

Перший матч ігрового дня також завершився не зовсім очікувано: команда Чернівецького кооперативного економіко-правового коледжу програла в чотирьох партіях наймолодшій команді Ліги – ОДЮСШ-3.

Початок цього поєдинку представниці коледжу відверто провалили – 0:8. Але зуміли взяти себе в руки і переломити хід гри. Більше того, в кінцівці підопічні Василя Мартинчука вели 22:17 і 24:21, а потім не реалізували ще один сет-бол «на більше-менше», після чого поступились 25:27. Другу партію вони виграли більш-менш впевнено, тож здавалося, що загальна перемога буде за старшими за віком волейболістами. Але юні вихованки Людмили Накоскіної таки піднесли сюрприз і виграли 3:1.

Ще приємніший сюрприз керівництву обласної ДЮСШ піднесла команда ОДЮСШ-3 під керівництвом Наталії Квітковської, яка зуміла переграти грізних суперниць з Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича. Останні, щоправда, виступали без кількох провідних гравців. Але це вже деталі.

Відомі вже терміни проведення перших матчів у групі А, де змагатимуться переважно команди з районів.

Буковинська волейбольна ліга започаткована обласним центром ФЗН «Спорт для всіх» – з ініціативи викладача ЧНУ і волейбольного тренера та арбітра Івана Васкана.

Календар та результати можна подивитися тут:

Фото з другого матчу будуть додані.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.