Бейсбол: Чернівецькі «Соколи» поборолись за місце у фіналі Кубку України 2014

0

Удруге в історії буковинського бейсболу місцева команда пробилась до півфіналу Кубку України. За путівку до фіналу команда боролась у Кіровограді.

Суперником чернівчан була команда «КНТУ-Єлісаветград» (Кіровоград).141004-beysbol-Kirivograd-Sokoly-Kubok

Згідно з регламентом змагань, як повідомив SportBuk.com голова Чернівецької обласної федерації бейсболу і софтболу Ростислав Грінчук, буковинці мали проводити матчі на полі суперника (взагалі грають на полі команди, яка посідає нижче місце у національних змаганнях, але «Соколи» не брали участь цього року в чемпіонаті, тому в кубку грали на виїзді). Ігри плей-оф тривали до двох перемог.

У першому поєдинку чернівчани поступились у напружені боротьбі 2:7, а в другій зазнали «сухої» поразки 0:15.

Рахунок першої гри задовольнив керівництво чернівецької команди. З позитивної сторони в першій грі Ростислав Грінчук відзначив пітчера Іллю Рахмістрюка, який досить вдало зміг подавати протягом всієї гри. І якби Іллю підтримали гравці захисту, то рахунок міг бути ще біль цікавим, можливо, навіть переможним для БК «Соколи».

У другій грі не склалась гра на початку у пітчера чернівчан, який примудрився вже в першому іннінгу віддати суперникам 5 очок. А далі для титулованих кіровоградців було справою часу «дотиснути» чернівчан.

Враховуючи те, що «Соколи» у 2014 році не брали участі в чемпіонаті України, кінцівка року сезону все ж виглядає досить пристойною для чернівецької команди.

У чвертьфіналі «Соколи» 27-28.09.14 здолали у Києві команду «Ангели» – 16:6 і 19:6.

У тих двобоях непогано зарекомендували себе Євген Безшмільний, який виступав після тривало перерви, Адріан Перелижний (перейшов до «Соколів» з кишинева, раніше мабагто років грав за київську «Атму», з якою вигравав золото та інші медалі чемпіонату України), Олексій Павленко (теж з Кишинева, грав свого часу в Америці та Європі), Ілля Рахмістрюк, Денис Ферар та інші.

У першій грі на горі був Денис Ферар. Потім кидав Макс Ферар, а зберіг перемогу граючий тренер Ростислав Грінчук, який, таким чином, записав до свого активу «сейв». У другому матчі кидав Ілля Рахмістрюк, а докидував Євген Безшмільний.

У першому в історії клубу півфіналі Кубку України у 2012 р. «Соколи» натрапили на срібних призерів чемпіонату України СКІФ (Сімферополь), який потім здобув головний трофей.

***

Бейсбол: Українці «обламали» росіян на Євро-2014 в Чехії

***

Бейсбол: Чернівецькі спартаківці зіграють на Євро-2014 (календар ігор)

***

Вітаємо спортивну родину Грінчуків з поповненням!

***

«Небесну сотню» поповнив бейсболіст чернівецької команди «Соколи»

***

На Буковині провели перші змагання з пляжного бейсболу

***

Бейсбол: «Соколи» відпротестували програний чвертьфінал Кубку України

**

Leave A Reply

Your email address will not be published.