Запрошуємо в суботу, 13 вересня, в парк на Ярмарок здоров’я!

0

Спортивне свято з ефектними показовими виступами та розіграшем призів серед присутніх відбудеться в суботу, 13.09.14, з 16:00 в парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка (сцена біля фонтану).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

До програми заходу увійдуть показові виступи представників різних видів спорту, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спортивних клубів, фітнес-центрів тощо.

Крім того, усі бажаючі (дітки та  їхні батьки) зможуть отримати необхідні консультації та підказки (у т.ч. письмові – флаєра, візитки тощо) щодо влаштування в різні спортивні секції. Наприкінці свята відбудеться розіграш призів серед присутніх (за індивідуальними номерками, яку будуть роздані перед розіграшем).

Уже зараз відомо, що у показовій частині візьмуть участь вихованці клубів обласної федерації панкратіону, клубу карате «Лідер», симпатичні дівчата-черлідери з танцювального клубу «Максимум», представники клубу спортивно-бального танцю «Фенікс» і т.д. Серед «родзинок» – завжди ефектний воркаут і вело-денс у виконанні 140913-Yarmarok-zdorovya-afishaпредставниць фітнес-студії «Ритм».

Запрошуємо також до участі в Ярмарку здоров’я всі місцеві спортивні школи, клуби і фітнес-центри, які поки що не долучились.

Також пропонуємо місцевим виробникам спортивної продукції презентувати учасникам та глядачам свої пропозиції.

Довідки: <sportbuk@gmail.com>, (050) 841-61-33.

Співорганізатори заходу: обласний центр «Спорт для всіх», міськспортуправління, обласна федерація панкратіону (за підтримки обласного відділення НОК України).

***

Секрети здоров’я (ТРК «Буковина», 10.09.14)

Ведучий: Мирослав Шевчук. Гості в студії: Мирослав Волошин, Георгій Мазурашу, Корнелій Жукотинський…

***

Відео: «Спорт-тайм» №184 (Ярмарок здоров’я, Меморіал Володимира Кудрявцева, відзначення ветеранів спорту, футбол, вітання Кобичику і Мельнику)

***

Відео: Ярмарок здоров’я 2013 (ведуча свята день ходила пішки задля пропаганди)

***

Фото: Ярмарок здоров’я (День без авто) 2013 у Чернівцях

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.