ПИВФЕСТ-2014 (2 день): Масове обливання, рекорд і супер призи (фото, відео)

0

Другий день ПИВФЕСТу-2014 розпочався з флешмобу з масового обливання холодною водою на підтримку української армії, а увінчався розіграшем супер призів – велосипеду і живого бичка.

140907-Pyvfest-Syluet-G-sportbuk.com (19)-fleshmob!

У першій частині програми другого дня ПИВФЕСТу 7.09.14 було встановлено також незвичний силовий рекорд в Книгу рекордів України.

Отож, «стартовим» другого дня став флешмоб з обливання, до якого долучилися пару десятків працівників та відвідувачів пабу «Наше пиво» (у т.ч. чемпіон світу і Європи з бігу на 1500 м, кращий спортсмен України 2006 р. Іван Гешко, директор пабу і ПИВФЕСТу Надія Максимюк, директор готелю «Буковина» Андрій Брязкало з дружиною Інною, Надія Чинуш, мер Заставни Ярослав Цуркан, колишній футболіст «Буковини» та одеського «Чорноморця» Ігор Мігалатюк та інші).

«Наше пиво» з вул. Героїв Майдану, 103-г (в народі ще – «Баварія») передало естафету пабу «Наше пиво» з вул. Героїв Майдану, 29 («Силует»), де теж відбувався ПИВФЕСТ. Дружній заклад з ходу прийняв виклик і також запросив відвідувачів до колективного обливання, передавши естафету готельно-туристичному комплексу «Буковина». А оскільки директор готелю Андрій Брязкало був в епіцентрі подій, то й «Буковина» відреагувала миттєво, передавши, у свою чергу, естафету газеті «Час».

Поки естафета флешмобу «гуляла» різними закладами, на базовому місці ПИВФЕСТу, себто в «Баварії», бажаючі отримали можливість увійти до Книги рекордів Буковини, спробувавши побити незвичний рекорд з утримування на зігнутій руці (кут – не менше 60°) на час бочки з пивом вагою 63 кг, прив’язаної 2 лямками (не ширше 4 см кожна, які фіксувалися посередині ліктьової кістки). На ПИВФЕСТі-2012 колишній каратист Сергій Клюсик став рекордсменом з результатом 46,75 сек. Минулого року переможець Олександр Литвинчук до рекордних показників не дотягнув (29,03 сек.). Натомість цього року склад претендентів виявився, загалом, ближчим до рекордної зони. Уже другий учасник – Михайло Опаєць – перевищив минулорічний переможний показник – 32,40 сек. Лише 0,37 сек. поступився йому Роман Мурга. Наступним лідером став Сергій Гончаренко – 36,44. Після нього Сергій Карпов теж непогано протримався – 33,47 сек. Але лідерство перехопив представник товариства «Спартак» і обласної федерації пауерліфтингу Олександр Семовенюк – 38,44 сек. Але це все ще був «розігрів». Ігор Унгурян (9.01.1982 р.н.) з с. Волока Глибоцького району, який має в активі 4 місце на чемпіонаті світу з армліфтингу (і КМС з боксу), побив рекорд Клюсика – 50,97 сек.! Проте попереду було ще декілька учасників. І один з них таки перевершив «новоспечений» рекорд, піднявши планку до 51,34 сек.! Це зробив ще один представник обласної федерації армспорту Рудік Заїц (29.04.1987 р.н.) з с. Подвальне Герцаївського району. Спортом він займається з 17-и років. Закінчив Чернівецький будівельний коледж (2008 р.), останнім часом займається вантажоперевезеннями. А третім призером у цій вправі став Віталій Бабин, який напередодні разом з Ярославом Ландигою судив змагання з армспорту, – 38,65 сек. Призери отримали ексклюзивні патріотичні футболки (які на ПИВФЕСТ виготовила місцева ПП «Пікар»), а новий рекордсмен – і відповідний диплом Книги рекордів Буковини та бочку пива від організаторів ПИВФЕСТу.

Спробували в рамках заходу вдруге атакувати рекорд з швидкісного випивання пива (0,5 л), але знову до 4,74 сек. Петра Головатого (ПИВФЕСТ-2012) не дотягнули. Цього разу переможець п. Ігор показав результат 6,07 сек.

Парний конкурс з годування партнера пивом з ложки завершився майже нічиєю – дві пари з мінімальною різницею «фінішували». Тому й призи їм дістались однакові.

Конкурс «пивних гурманів» виграв Валерій Вовк з Садгори, який безпомилково із зав’язаними очима вказав скуштовані сорти «Нашого пива». Ще один учасник п. Віктор спершу «промахнувся», але потім уточнив свою версію, тож директор ПИВФЕСТу Надія Максимюк вирішила обом вручити по бочці пива (по 20 л.).

Не обійшлося і без гумору – жартами потішила команда КВН «Зупинка Фастівська».

Багато хто з присутніх чоловіків цікавився, чи буде (і коли, нарешті, розпочнеться) конкурс «Міс груди», який минулого року «навів фурор»:) Цього разу він був, можна сказати, подвійним. Тобто чоловікам-добровольцям було запропоновано знайти в залі претенденток на звання «Міс груди», встановивши для того, хто виявить майбутню переможницю, окремий приз – бочку пива (20 л). Ще декількох учасниць «добрали» ведучі, у т.ч. за підказкою інших шанувальників жіночої краси. Серед «добраних», до слова, виявилась і майбутня «Міс глядацьких симпатій».

«Головним суддею» був зірковий Іван Гешко. Він зафіксував наступні результати (різниця між об’ємом бюсту і талії):

Міс груди – Оксана Мацейко (+33 см)

І віце Міс груди – Катерина Зенкович (+30 см)

ІІ віце Міс груди – Ірина Корнієць (+29 см)

Міс груди Глядацькі симпатії – Вероніка Гафтович (+27 см)

Напередодні був оголошений і конкурс на міні-вірші із згадуванням назви пабу. У цій номінації патріотичну футболку отримав Гліб Мальченко. Його експрес-«витвір» ми процитуємо не в абсолюті (зрозумієте чому:) ):

В Чернівцях сьогодні свято

На ПИВФЕСТ йдемо завзято

«Наше пиво» ми п’ємо,

Знаєм, що Путін – … (не дуже хороша людина)

З не меншим нетерпінням очікували і на розіграш головних призів серед власників карток на знижку. Бочку пива виграв Валерій Миколайчук, велосипед – відомий футболіст Ігор Мігалатюк, а живого бичка – ще один футболіст і адміністратор команди «Дрім-Тім» Іван Павлюк. Останній, маючи коріння в с. Луківці Глибоцького району, запевнив, що «приз» буде жити;)

У «Нашому пиві» по вул. Героїв Майдану, 29 і другого дня гостей ПИВФЕСТу розважали знані кавеенники з команди «Торнадо Люкс».

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

***

***

***

ПИВФЕСТ (2-й день, 7.09.14, онлайн)

***

Фото: Анатолій БОЙДА

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (фотогалерея буде доповнюватися!)

***

Фото: Ярослав ГАЛАН

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

ПИВФЕСТ-2014 (1 день): армспорт, КВН і «пірваний» чемпіоном зал (фото, відео)

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.