Чернівецька модель пропонує fashion strip і pole dance для оздоровлення і схуднення

0

Модель і танцюристка Вікторія Цихоцька запрошує чернівчанок займатися fashion strip і pole dance у фітне-студії «Буено».

Вікторія Цихоцька
Вікторія Цихоцька

 

Про особливості цих занять (і не лише) Вікторія розказала SportBuk.com.

Вікторія Цихоцька, 23 роки, інструктор з пол денсу та фешн стрип в студії танців та фітнесу «Буено».

З якого віку Ви займаєтесь спортом?

Спортом я займаюсь з дитинства, але на довго я ні в якому спорті не зупинялась. Я хотіла завжди щось пробувати нове! Я завжди прагнула різноманітності, тому лише танцювальними напрямками спорту я не обмежувалась в дитинстві. Вже з 12 років я обрала танці. За цей період часу я встигла відвідати заняття близько п’яти видів танців. Це саме той вид спорту, де я отримую задоволення як душею, так і тілом.Tsyhotsjka-clb-sportbuk.com (4)

Що змусило Вас танцювати?

Мабуть, музика! Музика – це єдина річ, яка може керувати моїм настроєм, вона мене може зробити веселою, сумною, романтичною… Музика породжує танець! Якщо ти вмієш слухати музику серцем, рухи створюються в уяві автоматично!

За який період можна навчитись гарно танцювати?

Це все дуже індивідуально! Я скажу одне, регулярні тренування довго чекати не змусять 🙂

Чому Вам прийшла ідея створити свої групи з Пол Денсу та ФешнСтрип?

В першу чергу, я хотіла створити свою групу, де б включались найнеобхідніші вправи для підтримки фігури, я створила свою програму тренувань, де включаються кардіонавантаження, фітнес вправи, розтяжка та, звичайно, танці! Завдяки «кардіо» можна втратити декілька зайвих кілограм, фітнес вправи дають можливість тримати тіло підтягнутим, розтяжка на тренуваннях в мене – статична і пасивна! Цього достатньо, щоби досягнути бажаних результатів. Завдяки розтяжці можна не тільки сидіти на продольному і поперечному шпагаті, а й підтримувати рухливість суглобів, також регулярна розтяжка перешкоджає загрубінню м’язів після фітнес вправ. Насамкінець, сам танець! Ми з дівчатами танцюємо як на підборах, так і в чешках. На заняттях по ФешнСтрип ми вчимо швидкий танець, де є рухи з силою рук, ніг, повільний танець, де в основному йде пластика тіла, гнучкість та розтяжка, також я даю танцювальні зв’язки з Леп Денсу (танець зі стільцем).У Пол Денсі суть така сама, але крім танців та партеру, ми ще займаємосьз пілоном, тобто вчимо різноманітні цікаві елементи, крутки та зв’зки.

Кожний може займатись у Вас на тренуваннях, чи є вікова категорія?

Вікової категорії немає! До мене на тренування ходять і дівчата, і жінки різного віку, і це не заважає займатись в одному залі. В мене тренування розраховані на покращення фізичного стану і танцювальних навичок, тому

Tsyhotsjka-clb-sportbuk.com (2)

ставити вікове обмеження я рахую не доцільним.Крім того, у нас можна проводити індивідуальні заняття, де я буду займатись лиш з однією людиною!

Які задатки потрібно мати для даного спорту?

Особливих задатків ніяких мати не потрібно! Дівчата приходять з різними намірами, хтось хоче схуднути, хтось хоче навчитись гарно танцювати! В мене до кожної дівчини індивідуальний підхід, тому я стараюся допомогти в бажаних цілях. Більшість дівчат, які до мене ходять на тренування без фізичної підготовки!

Яка форма одягу повинна бути на заняттях?

Взагалі, форма одягу має бути зручна, яка не буде сковувати рухів. На рахунок взуття, в даному випадку кросівки, кеди виключаються, ми займаємось в чешках або в получешках. Також, коли всі засвоїли техніку танцювальних рухів, ми танцюємо на підборах! Саме підбори надають танцю спокусливості та витонченості!Обов’язково має бути щось на колінах (гетри або наколінники).

Олександр БІЛОУС, SportBuk.com

Bueno Dance & Fitnes Studio

м. Чернівці, Парковий проїзд, 2, ТЦ «СітіПарк»

fashion strip

понеділок, середа, п’ятниця – 19:30-20:30

pole dance

вівторок, четвер – 19:00-20:30

Неділя – 12:00 – 13:30

Тел. для довідок: (095) 484-05-50

***

Tsyhotsjka-clb-sportbuk.com (3)Tsyhotsjka-clb-sportbuk.com (1)

 

 

 

 

 

 

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Відео: Змагання з pole dance у Чернівцях (спеціальний гість – Наталія Колот)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.