На Буковині всесвітній флешмоб з обливанням спрямовують на підтримку армії!

2

Умови участі у всесвітньому флешмобі з обливанням холодною водою на Буковині корегуються з метою підтримки української армії.

 

Директора агентства "Шоу-Тайм" Ліна Ільніцька облили моделі 23.08.14
Директора агентства “Шоу-Тайм” Ліну Ільніцьку облили моделі 23.08.14

З ініціативи порталу SportBuk.com (облцентр «Спорт для всіх») та модельного агентства «Шоу-Тайм» відтепер умови участі у флешмобі наступні: «номінант», якому «кинули виклик», має протягом трьох діб після того, як йому стало відомо про це, облитися крижаною водою, назвати трьох інших друзів або знайомих, яких хоче долучити до акції, відзняти це на відео, розмістити його на youtube.com і скинути посилання на e-mail: <sportbuk@gmail.com> (або в соціальних мережах facebook.com, vk.com – Георгій Мазурашу, можна і посилання на розміщене на файлообміннику відео). Крім цього, учасник флешмобу після обливання має протягом 3-х діб пожертвувати на потреби армії 50 грн. А «номінант», якого назвали і довели до відома про це, але він не облився, має пожертвувати на потреби армії 100 грн. (або більше, якщо є можливість і бажання).

Пожертви можна буде внести у спеціальну прозору скриньку або на спеціальний рахунок (де буде стояти скринька буде повідомлено додатково тут).

Кожен учасник флешмобу має донести інформацію про умови акції названим ним трьом «домінантам» і відстежити, чи вони облилися і зробили відповідні пожертви, надавши відповідні відомості організаторам.

Усі пожертви будуть фіксуватися поіменно. Коли у скриньці (і на рахунку) накопичуватиметься сума не менше, ніж вартість одного бронежилета, відповідні кошти офіційно передаватимуться волонтерському об’єднанню для використання на потреби армії!

Зрозуміло, що якщо серед «домінантів» будуть називатися учасники АТО або члени їх сімей, їм робити пожертви не обов’язково.

Вітається патріотичне оформлення процесу обливання (національна символіка в кадрі або/та патріотичні гасла).

Прохання до учасників першої хвилі флешмобу на Буковині (починаючи від колишнього футболіста «Буковини» Володимира Кифяка) передати своїм «обранцям» інформацію про змінені умови участі у флешмобі.

Хто отримав «виклик», але ще не встиг його виконати та передати естафету, – починаючи з Дня Незалежності 24.08.14 це треба робити вже за новими правилами!

Отож, будемо гартуватися з користю для здоров’я та української армії!

Слава Україні!

Скринька для внесків стоїть у модельному агентстві «Шоу-Тайм»:

вул. Котляревського, 26 (з 9:00 до 19:00), між драмтеатром і ОДА

Рахунок для пожертв на УКР армію (прохання вказувати від кого):

ЧОБФД «Довіра»
Код ЄДРПОУ 21435417
Р/р 26009060004087
МФО 356282 ЧФ «Приватбанк» м.Чернівці

Відео попередніх буковинських учасників флешмобу можна переглянути тут:

***

Відео: Красуня «змушує» мера Чернівців і губернатора обливатися холодною водою

***

Ігор Сурла, майстер спорту, багаторічний член збірної команди України з легкої атлетики.
Передав естафету: Юрій Омельченко (заслужений майстер спорту, проживає нині у Швеції), Олександр Палагнюк (майстер спорту, президент СК “Оріон”), Марина Царик (член юніорської збірної України з легкої атлетики)

***

Степан Валерійович Руденко (радник Чернівецького міського голови)
Передав естафету: секретар міської ради Кушнірик Ярослав Денисович, заступник міського голови Порчук Марія Дмитрівна, начальник патронатного відділу Пулинець Володимир Олександрович

***

Олексій Каспрук (Чернівецький міський голова)

***

Дмитро Чеботаренко, МС зі стрільби з лука (Андрій Бурчак – МС зі стрільби з лука, Андрій Вінтонів – сноубордист, Нікіта Кирюхін – МС зі стрільби з лука)

***

Віктор Шубін (прийняв подвійний виклик – від Ірини Радуляк і Олександра Довганича. Номінанти: Гулей Інна та Гулей Ігор, Дубей Михайло та Дубей Петро, брат Олексій Шубін, Андрій Хрульов (Боня))

***

Мирослава Фуштей, Міс Україна Захід 2013/14 (Міс Україна Всесвіт 2014 Анна Андрес, мер Вижниці Олексій Георгійович Чепіль, Тетяна Ігорівна Тирон)


***

Дмитро Білоус (Володя Карапка, Роман Курулюк, Роман Жорін)

***

Олександр Ткачук, фотограф, учасник АТО (Іван Мораш, Олександр Коркоїл, Тоня Гушкевич)

***

Олександр Довганич (Дмитро Левченко, Віктор Шубін, Олександр Пернаровський)

***

Оксана Зароченцева (номінанти: директор інституту біології, хімії та біоресурсів Михайло Маркович Марченко, Володимир Андрійович Нікорич , Юрій Халавка)

***

2 Comments
  1. Михайло Гоменюк says

    ФЛЕШ-МОБ
    на підтримку АТО

    Мета: залучення коштів для АТО
    Флеш-моб розповсюджується по інтернету.
    Кожен хто бажає долучитись до цієї акції має зафіксувати на камеру як він
    піднімає чарку звичайнії води зі словами «За Перемогу», «За Героїв», «за Україну», далі говорить наступне «Я пю і Вас запрошую», називає ТРИ прізвища до кого він пє, показує чек з перечисленими коштами і все це виставляє в інтернет.
    На протязі 24годин це має повторити той до кого було це звернення з запрошенням повторити те саме..
    При правельній подачі цього заходу, його розяснення, викладення в інтернет і т.д., може піти наростаюча ланцюгова реакція, яка притягне багатьох бажаючих взяти участь в цьому флеш-мобі.

    Ідея, М. Гоменюка –депутат обласної ради, голова економічної ради ВО “Свобода”

    Ця ідея появилась у мене приблизно місяць назад, але не доходили руки для її запровадження. Обливання, супер ідея, але не всі це зможуть зробити а випити чарку води за перемогу, думаю зможуть всі. Моя ідея Вам для роздумів.Удачі.

  2. Вболівальник says

    Це добре, що подібні ідеї є ще. Але давайте не вигадувати – приєднуйтесь до цієї акції, яка вже набрала обороти. Ви депутат, покажіть приклад і потягнуться ще люди! Все-таки піднімати чарку (хай і з водою) і обливатися – це різні речі. Давайте загартовуватися і підтримувати армію!

Leave A Reply

Your email address will not be published.