Панкратіон: У Кубку України попереду – Київ, Чернівецька і Сумська області

6

Вихованці буковинської школи панкратіону увійшли командою до числа призерів і на Кубку, і на чемпіонаті України 2014, які гостювали у Київській області.

 140517-Ukr-pankration-sportbuk.com (1)

Фінал Кубку України з панкратіону серед чоловіків і жінок та особисто-командний чемпіонат України серед юнаків та старших юнаків з панкратіону відбулися 13-17 травня в м. Бровари (Київська обл.).

Участь приймали 670 учасників з 17 областей України. Спортсмени виборювали перемоги не тільки для своєї області, але і в індивідуальному заліку боролись за право виступати в збірній команді України на міжнародних стартах (в червні – Чемпіонат Європи та в жовтні чемпіонат світу).

Чернівецьку область на змаганнях представляли 55 спортсменів обласного ФСТ «України», ДЮСШ «Авангард», ФСТ «Динамо», ОДЮСШ «Освіта». Серед яких 30 спортсменів 1996 р.н. і старше брали участь у Фінал Кубку України та 25 спортсменів (1997-1998, 1999-2000 р.н.) змагались у Чемпіонаті України з панкратіону.

Участь у змаганнях здійснювалась за підтримки генерального спонсора обласної федерації – фірм «РОМА» та «Буковина сервіс центр»

У загально-командному підсумку змагань збірна Чернівецької області увійшла в трійку лідерів. Фінал Кубку України: І місце – м. Київ, ІІ місце – Чернівецька обл., ІІІ місце – Сумська обл..

В особистому заліку Фіналу Кубку України першими стали спортсмени в таких розділах:

традішн – Логош Василь, Черкалюк Юрій, Семенюк Денис, Беженар Анна, Лучич Флоріка.

сабмішн-граплінг – Черкалюк Юрій, Гринько Тетяна.

граплінг-ГІ – Боришкевич Оксана.

фул (повний контакт) – Доскальчук Олександр, Чижевський Юрій, Беженар Анна.

Срібними призерами стали в таких розділах:

традішн – Доскальчук Олександр, Бурса Юрій, Бурденюк Григорій.

сабмішн-граплінг – Логош Василь, Карбулаєва Олена.

граплінг-ГІ – Карбулаєва Олена.

фул (повний контакт) Захарчук Андрій.

Бронзовими медалями нагороджені:

традішн – Седін Олександр, Адабека Назар, Калинюк Андрій, Чижевський Юрій.

сабмішн-граплінг – Беженар Анна, Боришкевич Оксана, Лучич Флоріка.

граплінг-ГІ – Лісничук Андрій, Беженар Анна, Пославська Ельвіра.

фул (повний контакт) – Логош Василь, Седін Олександр, Гордінов Сергій, Григоряк Іван, Бурденюк Григорій.

Результати буковинської команди на Чемпіонаті України такі: І місце – Київ обл., ІІ місце – Сумська обл.. ІІІ місце – Чернівецька обл..

В особистому заліку чемпіонами України стали в таких розділах:

традішн – Калинчук Микола, Галіщук Станіслав.

сабмішн-граплінг – Морару Кирил, Сорокін Максим, Калинчук Микола, Галіщук Станіслав, Сафронюк Віктор.

Срібними призерами стали в таких розділах:

традішн – Никифорук Микола, Мелехін Павло, Павлович Георгій, Гусєв Нікіта, Баб’юк Олег.

сабмішн-граплінг – Гусєв Нікіта.

Бронзовими медалями нагороджені:

традішн – Аштефкулес Мар’ян.

сабмішн-граплінг – Никифорук Микола, Галиця Олег, Павлович Георгій, Аштефкулес Мар’ян.

Над підготовкою збірної команди працювали такі провідні тренери Буковини: Наконечний Ігор, Горюк Петро, Филипчук Іван, Соколюк Сергій, Пилипко Микола, Красіков Сергій, Кухарук Сергій, Мігальчан Віталій, Пантя Віталій, Черкалюк Юрій, Апетрі Андрій, Григоряк Іван, Стояновський Ігор.

Також важливою подією на цих змаганнях і для усієї Буковини є вручення посвідчення і значка «Майстра спорту України з панкратіону» Стояновському Ігорю, Ліснічуку Андрію та Кульчаку Андрію.

Кращі буковинські панкратіоністи інтенсивно готується до чемпіонату Європи, який відбудеться наприкінці червня в Румунії.

6 Comments
  1. Андрій Калинка says

    Вчора 21.05.14 мали відбутись дебати між кандидатами на посаду мера Чернівців стосовно теми “Минуле-Теперішнє-Майбутнє спорту і фізичної культури в Чернівцях”! Були запрошені Каспрук, Михайлішин, Коломієць, Мельничук, Саєвський, Ткачук, Дорош!!!Напишу так…спорсмени видатні а також тренери не хочуть відстоювати те за що боряться ведуть себе надзвичайно лояльно і при цьому хочуть кардинальних змін в спорті!Як казав перший президент України “Маємо те що маємо”! А кандидати а також їх довірені особи несерйозні люди а навіть більше я згадав слово буковинське яке їх повністю характеризує вони всі БАЛАМУТИ по відношеню до спорсменів БО ВЗАГАЛІ НЕ ПРИЙШЛИ, за виключеням довіреної особи Мельничука!!!!!А ще один із трійки тієї святої лідерів сказав мені по телефону”Ой блін я забув”!!!!!Вихід один нам спортсменам і тренерам зробити той самий жест 25 травня ой блін забути прийти і проголосувати за мера! Нехай вони всі відчують як це потратити час, гроші і в кінцевому результаті це не принесе ніякого результату!!!Ми не бидло!!!!А ще хтось дуже сильно посприяв тому тому що із 32 запрошених олімпійців, ЗМС, МСМС, МС, ЗТУ… щоб прийшло лише 6 запрошешених!!!!

    1. Андрію, при всій повазі до тебе і твого щирого бажання зробити щось добре для місцевого спорту, зрозумій, що ти не та фігура, яка має моральне право говорити від імені спортивної громади і запрошувати заслужени-перезаслужених спортсменів і тренерів та кандидатів в мери на подібні зустрічі.

      Є така мудрість: Господи, дай мені душевний спокій, щоби прийняти те, що я не можу змінити, дай мужність змінити те, що можу, і мудрість, щоби відрізнити одне від іншого”

      Ось тобі, Андрію, дуже бракує мудрості зрощуміти, в якій якості ти справді корисний для місцевого спорту, а в якій ти просто приносиш йому серйозну іміджеву шкоду…
      На жаль, і після невдалого досвіду з організацією спортивної зустрічі в ОДА, ти не зрозумів, що ти не того рівня особистість (йдеться про рівень спортивного авторитету – як спортсмена, і про рівень практичного досвіду і знань організаційної структури розвитку фізичної культури і спорту), щоби виступати від імені спортивної громади…
      Наразі ти своєю “бурхливою діяльністю” добився того, що багато де просто не хочуть мати справу з “такою” спортивною громадою, яку “представляє” Андрій Калинка…
      Тебе олімпійці, заслужені майстри спорту, заслужені тренери України публічно, письмово чи ще якось просили представляти їхні інтереси? Чи ти “дістаєш” їх і вони не знають, як м’яко і культурно “відшити”?:)

      Тепер щодо цієї зустрічі. На рівні олімпійців така зустріч планувалась. Але, якщо ти пригадуєш, коли ти заговорив про те, що ти хочеш збирати, я тебе попросив не втручатися, щоби не опускати ініціативну роботу від рівня олімпійців на твій рівень. Ти не послухав і далі вдавав з себе “лідера буковинського спорту”:)
      Тоді олімпійський актив просто відійшов в бік і скасували свою зустріч.

      Кандидати в мери (в більшості своїй) справді мають розписані наперед графікі зустрічей з виборцями та інших акцій. І це теж треба розуміти. Але повір, що є величезна різниця між тим, що їх на зустріч запрошували би Гешко, Дорохова, Січенікова, Лабовський і т.п. (або від їхнього імені – за їхнім свідомим дорученням), і тим, коли поспілкуватися на тему минулого і майбутнього спорту запрошує Калинка… Прочитай ще раз запропоновану вище мудрість і спробуй зрозуміти;)
      Якщо зрозумієш і займатимешся в спорті тим, що для тебе природно і для чого тобі вистачає знань, досвіду, авторитету і т.п., тоді ти розвиватимеш позитивні враженя про себе в спортивному середовищі. А якщо далі будеш намагатися виглядати громадським спортивним лідером, тоді до нашої спортивної громади ве нові й нові люди (до яких ти звертаєшся ніби від спортивної громади, не маючи на це повноважень і морального права), будуть ставитися відповідно – “на рівні Калинки”…
      Тобі вирішувати, чого ти насправді хочеш: реально робити щось корисне для спорту чи, як тепер, опускати планку ставлення до спортивної громади від олімпійського на свій рівень…

      P.S. Коли відбулась остання спортивна зустріч в ОДА, я тут на сайті розмістив список спортсменів, тренерів і голів федерацій, яких планували запросити, позначивши тих, яких таки запросили і які прийшли (нагадаю, що на зустрічі більше половини запланованих не було, зате було багато “непланових”).
      Андрію, якщо не складно:
      1. Розмісти тут список тих 32-х тобою “запрошених олімпійців, ЗМС, МСМС, МС, ЗТУ” на зустріч з кандидатами в мери. І впиши, хто дав згоду прийти (можливо, для когось це буде “відкриттям”?:) )
      2. Чим ти керувався, коли запрошував на зустріч саме названих кандидатів в мери?
      3. Хто із списку 32-х уповноважував чи просив тебе представляти їхні інтереси, організовувати зустрічі від імені і в інтересах спортивної громади?

  2. Андрій Калинка says

    Вчора 21.05.14. мали відбутись дебати між кандидатами на посаду мера Чернівців стосовно теми “Минуле-Теперішнє-Майбутнє спорту і фізичної культури в Чернівцях”! Були запрошені Каспрук, Михайлішин, Коломієць, Мельничук, Саєвський, Ткачук, Дорош!!!Напишу так…спорсмени видатні а також тренери не хочуть відстоювати те за що боряться ведуть себе надзвичайно лояльно і при цьому хочуть кардинальних змін в спорті!Як казав перший президент України “Маємо те що маємо”! А кандидати а також їх довірені особи несерйозні люди а навіть більше я згадав слово буковинське яке їх повністю характеризує вони всі БАЛАМУТИ по відношеню до спорсменів БО ВЗАГАЛІ НЕ ПРИЙШЛИ, за виключеням довіреної особи Мельничука!!!!!А ще один із трійки тієї святої лідерів сказав мені по телефону”Ой блін я забув”!!!!!Вихід один нам спортсменам і тренерам зробити той самий жест 25 травня ой блін забути прийти і проголосувати за мера! Нехай вони всі відчують як це потратити час, гроші і в кінцевому результаті це не принесе ніякого результату!!!Ми не бидло!!!!А ще хтось дуже сильно посприяв тому тому що із 32 запрошених олімпійців, ЗМС, МСМС, МС, ЗТУ… щоб прийшло лише 6 запрошешених!!!!

    1. Андрію, при всій повазі до тебе і твого щирого бажання зробити щось добре для місцевого спорту, зрозумій, що ти не та фігура, яка має моральне право говорити від імені спортивної громади і запрошувати заслужени-перезаслужених спортсменів і тренерів та кандидатів в мери на подібні зустрічі.

      Є така мудрість: Господи, дай мені душевний спокій, щоби прийняти те, що я не можу змінити, дай мужність змінити те, що можу, і мудрість, щоби відрізнити одне від іншого”

      Ось тобі, Андрію, дуже бракує мудрості зрощуміти, в якій якості ти справді корисний для місцевого спорту, а в якій ти просто приносиш йому серйозну іміджеву шкоду…
      На жаль, і після невдалого досвіду з організацією спортивної зустрічі в ОДА, ти не зрозумів, що ти не того рівня особистість (йдеться про рівень спортивного авторитету – як спортсмена, і про рівень практичного досвіду і знань організаційної структури розвитку фізичної культури і спорту), щоби виступати від імені спортивної громади…
      Наразі ти своєю “бурхливою діяльністю” добився того, що багато де просто не хочуть мати справу з “такою” спортивною громадою, яку “представляє” Андрій Калинка…
      Тебе олімпійці, заслужені майстри спорту, заслужені тренери України публічно, письмово чи ще якось просили представляти їхні інтереси? Чи ти “дістаєш” їх і вони не знають, як м’яко і культурно “відшити”?:)

      Тепер щодо цієї зустрічі. На рівні олімпійців така зустріч планувалась. Але, якщо ти пригадуєш, коли ти заговорив про те, що ти хочеш збирати, я тебе попросив не втручатися, щоби не опускати ініціативну роботу від рівня олімпійців на твій рівень. Ти не послухав і далі вдавав з себе “лідера буковинського спорту”:)
      Тоді олімпійський актив просто відійшов в бік і скасували свою зустріч.

      Кандидати в мери (в більшості своїй) справді мають розписані наперед графікі зустрічей з виборцями та інших акцій. І це теж треба розуміти. Але повір, що є величезна різниця між тим, що їх на зустріч запрошували би Гешко, Дорохова, Січенікова, Лабовський і т.п. (або від їхнього імені – за їхнім свідомим дорученням), і тим, коли поспілкуватися на тему минулого і майбутнього спорту запрошує Калинка… Прочитай ще раз запропоновану вище мудрість і спробуй зрозуміти;)
      Якщо зрозумієш і займатимешся в спорті тим, що для тебе природно і для чого тобі вистачає знань, досвіду, авторитету і т.п., тоді ти розвиватимеш позитивні враженя про себе в спортивному середовищі. А якщо далі будеш намагатися виглядати громадським спортивним лідером, тоді до нашої спортивної громади ве нові й нові люди (до яких ти звертаєшся ніби від спортивної громади, не маючи на це повноважень і морального права), будуть ставитися відповідно – “на рівні Калинки”…
      Тобі вирішувати, чого ти насправді хочеш: реально робити щось корисне для спорту чи, як тепер, опускати планку ставлення до спортивної громади від олімпійського на свій рівень…

      P.S. Коли відбулась остання спортивна зустріч в ОДА, я тут на сайті розмістив список спортсменів, тренерів і голів федерацій, яких планували запросити, позначивши тих, яких таки запросили і які прийшли (нагадаю, що на зустрічі більше половини запланованих не було, зате було багато “непланових”).
      Андрію, якщо не складно:
      1. Розмісти тут список тих 32-х тобою “запрошених олімпійців, ЗМС, МСМС, МС, ЗТУ” на зустріч з кандидатами в мери. І впиши, хто дав згоду прийти (можливо, для когось це буде “відкриттям”?:) )
      2. Чим ти керувався, коли запрошував на зустріч саме названих кандидатів в мери?
      3. Хто із списку 32-х уповноважував чи просив тебе представляти їхні інтереси, організовувати зустрічі від імені і в інтересах спортивної громади?

      1. Андрій Калинка says

        Нарахунок вище вказаних кандитатів на мери то в мене деяких були номери мобільних телефонів а з деякими довіреними особами я випадково познайомився хоча ще 2 неділі тому я у виборчій комісії залишив свій номер телефону для усіх кандитатів і щоден так і не передзвонив щоби поцікатися що то за дебати будуть!А всі 32 знаних спорсменів і тренерів на всі 100% хотіли почути від кандитатів чи їх довірених осіб яке минуле теперішнє і майбутнє їх відношення до проблем спорту і фізичної культури в місті а також задати питання їм по даній темі!!! І тут не потрібно повноважень!!! Хоча це все вже не має ніякого значення!!

      2. Андрій Калинка says

        Нарахунок вище вказаних кандитатів на мери то в мене деяких були номери мобільних телефонів а з деякими довіреними особами я випадково познайомився хоча ще 2 неділі тому я у виборчій комісії залишив свій номер телефону для усіх кандитатів і щоден так і не передзвонив щоби поцікатися що то за дебати будуть!!А всі 32 знаних спорсменів і тренерів на всі 100% хотіли почути від кандитатів чи їх довірених осіб яке минуле теперішнє і майбутнє їх відношення до проблем спорту і фізичної культури в місті а також задати питання їм по даній темі!!! І тут не потрібно повноважень!!! Хоча це все вже не має ніякого значення!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.