На Біг Миру 18 травня запрошують всіх кандидатів у мери! Слабо?:) (відео)

0

Серед колективних заявок на участь у Бігу Миру в неділю, 18.05.14, вже «засвітились» шоу-група «Вікторія», ТРК «АСС», футбольна команда «Апекс», готель «Буковина» та інші.

130929-Bukovyna-mile-K-sportbuk.com (121)

У вівторок, 13.05.14, у конференц-залі готелю «Буковина» відбулась прес-конференція, присвячена Естафеті Миру серед команд навчальних закладів та Бігу Миру, на який запрошуються всі охочі.

Як зазначив заслужений майстер спорту Іван Гешко, це анонсовані минулої осені чергові заходи від організаторів «Буковинської милі», яка патронується готелем «Буковина» та депутатом міської ради Валерієм Чинушем. Титулований бігун наголосив на тому, що у Бігу Миру не будуть фіксуватися результати, тобто забіг символічний, як і минулорічна «масовка» у рамках «Буковинської милі», в якій, нагадаємо, взяли участь близько восьми сотень шанувальників бігу та здорового способу життя. Тобто головне – просто подолати дистанцію, яка пролягатиме по вул. Героїв Майдану (зі стартом і фінішем на Соборній площі).

В Естафеті Миру підсумки будуть підбиватися окремо серед вузів, технікумів (коледжів), ПТУ та загальноосвітніх шкіл (гімназій, ліцеїв). Крім цього, буде окремий гарний перехідний трофей для абсолютних переможців.

Серед всіх учасників Забігу Миру буде проведена лотерея, в якій традиційно розіграють різноманітні спортивні призи – аж до декількох велосипедів.

Організатори масового спортивного заходу публічно запросили взяти участь у Бігу Миру всіх кандидатів на посаду Чернівецького міського голови. Як зауважив Іван Гешко, робота на такій посаді вимагає і витривалості, і, загалом, хорошої фізичної підготовки, тож нехай кандидати в мери прийдуть і продемонструють, що вони можуть символічно подолати дистанцію в 2 милі, принагідно пропагуючи ідеї миру та здорового способу життя!

Нагадаємо, що реєстрація учасників Бігу Миру відбудеться на Соборній площі з 10:30 до 11:30. О 12:00 – старт Естафети Миру, після якої відбудеться і Біг Миру.

Як заявитися попередньо (щоби заощадити час в день змагань), можна прочитати тут:

Організатори: спортивний клуб «Гешко», обласний центр «Спорт для всіх», обласне відділення НОК України, обласне освітянське спортуправління (Корнелій Жукотинський), міське управління освіти, міськспортуправління.

Генеральний партнер: готель «Буковина» (депутат міської ради Валерій Чинуш).

За підтримки місцевої влади!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО (ТВА)

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО (ТРК «Чернівці»)

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО (5 канал)

***

ПЕРЕЛЯНУТИ ВІДЕО (Чернівецький промінь)

***

Відео: «Спорт-тайм» від 30.09.13 (Буковинська миля, велоспорт ВМХ, Чемпіонат України з панкратіону, футбол «Буковина» – «Дніпро»)

***

Відео: Буковинська миля 2013 (Video: Bukovynian mile 2013)

***

Фото: Буковинська миля 2013 (Photo: Bukovynian mile 2013)

***

Буковинська миля 2013: Перемогу знову святкував Олександр Борисюк

Leave A Reply

Your email address will not be published.