Футболісти і рукопашники йдуть самі і запрошують… в театр на прем’єру

0

Не зовсім очікуване оголошення попросили розмістити чернівецькі футболісти і рукопашники – не про черговий набір груп чи щось подібне, а про… театральну прем’єру.

 140517-18-teatr-premjera

Як повідомили SportBuk.com колишній гравець «Буковини», а нині один з лідерів «Апексу» Олександр Білоус та перший на Буковині майстер спорту з рукопашного бою і нині президент міської федерації Руслан Адамович, низка футболістів та рукопашників вже зарезервували собі місця на прем’єру вистави «Срібний павук» за однойменним романом Василя Кожелянка, яка відбудеться у Чернівецькому муздрамтеатрі 17-18 травня 2014 р. Отож, хлопці йдуть на цю виставу і запрошують приєднатися інших спортсменів і тренерів, а також всіх земляків, які захоплюються «вічно актуальним» театральним мистецтвом.

«Срібний павук» (вестерн по-чернівецьки) – це перша вистава про таємниче, романтичне і трохи бандитське місто Чернівці, за однойменним романом Василя Кожелянка.

Інсценізація Неди Нежданої. Режисер, автор музичного оформлення – засл. арт. України Людмила Скрипка. Художник-постановник – Наталія Тарасенко. Постановка сценічних боїв – Юрій Старостін. Балетмейстер-постановник – Василь Гринюк.

У виставі зайнятий увесь акторський склад.

ПРЕМ’ЄРА – 17-18 травня, 18:30.

Айда разом в театр!

Leave A Reply

Your email address will not be published.